Annonce

Annonce

Annonce

AaB finder ny sportsdirektør i tysk investorgruppe

AaB - Lyngby Boldklub, Superliga
AaB - Lyngby Boldklub, Superliga (Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

AaB har mandag ansat Ole Jan Kappmeier som ny sportsdirektør. Det oplyser fodboldklubben på sin hjemmeside.

Den nordjyske superligaklub, som i øjeblikket ligger til nedrykning, har sat et helt nyt sportsligt hold.

– Ole Jan Kappmeier bliver sportsdirektør og vil udgøre et sportsligt hjerte i AaB sammen med teknisk chef James Gow, akademichef Jacob Larsen og scouting- og rekrutteringschef Julius Nagel, oplyser AaB.

Ole Jan Kappmeier er med i den tyske storaktionærgruppe, der ledes af den tidligere landsholdsspiller Thomas Hitzlsperger, og som købte sig ind i AaB tidligere på foråret.

I resten af maj vil Jan Peters stadig varetage rollen som sportslig ansvarlig, indtil Ole Jan Kappmeier overtager styringen 1. juni.

Ole Jan Kappmeier har tidligere været sportslig projektkoordinator for den tyske klub Hamburger SV. Her var han ansvarlig for den strategiske og konceptuelle udvikling i klubbens ungdomsafdeling.

I AaB er det endnu usikkert, hvilken opgave der venter den nye sportsdirektør. Lige nu ligger AaB til at rykke ned i 1. division med fem spillerunder tilbage.

AaB vandt søndag 1-0 hjemme over Lyngby i en bundgyser i Superligaen.

Sejren betyder, at AaB har fire point op til AC Horsens over nedrykningsstregen. På søndag kommer Horsens på besøg hos AaB i en ny bundgyser.

/ritzau/

Annonce

Annonce

Annonce

})