Andre nyheder

fre, 19 apr 2024

Ulovlig reklame på Børsen blev krævet nedtaget dagen inden brand

Billeder af branden i Børsen viser tirsdag, hvordan der hurtigt blev brændt hul i den ene af to reklamer, der hang på stilladset rundt om børsbygningen.
Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Billeder af branden i Børsen viser tirsdag, hvordan der hurtigt blev brændt hul i den ene af to reklamer, der hang på stilladset rundt om børsbygningen.

En reklame for sikkerhedsskoene Airtox blev ophængt ulovligt på den ene langside af stilladset på Børsen.

Det skriver Ekstra Bladet fredag på baggrund af et skriftligt svar fra Københavns Kommunes Miljø- og Teknikforvaltning.

Mandag, dagen inden branden i Børsen brød ud, udstedte forvaltningen et påbud til reklamebureauet bag stilladsreklamen om at tage den ned.

Det oplyser forvaltningen til mediet og tilføjer yderligere, at forvaltningen ikke havde givet tilladelse til ophængning af den, hvilket man skal have søgt hos kommunen.

Ekstra Bladet skriver, at forvaltningen endnu ikke har politianmeldt reklamebureauet for reklamen og har torsdag konstateret, at der ikke hænger en reklame på stilladset foran Børsen.

Flammerne, der opslugte store dele af Børsen tirsdag, har også nærmest brændt igennem hele Airtox-reklamen, der hang ud mod Børsbroen.

Kilde: /ritzau/

Andre læser også

Bødskov vil undgå containerkirkegårde i havet med skærpede krav Før jul tabte et Mærsk-skib 46 containere i Nordsøen. Nu vil erhvervsminister... Læs mere
Fem milliarder skattekroner er på vej tilbage til boligejere I alt 11,3 milliarder kroner skal retur til boligejere, der har betalt for meget... Læs mere
Finsk selskab vil overtage Topdanmark Det finske forsikringsselskab Sampo har fremlagt et tilbud om at købe alle akti... Læs mere