Annonce

Sponsoreret indhold

Virksomheder har mulighed for at få udgivet betalt og sponsoreret indhold på Erhvervsfronten

Vi bliver jævnligt kontaktet af virksomheder, som ønsker at få udgivet sponsorerede artikler og indhold om produkter og ydelser, som tilbydes. Nogle virksomheder får lov til at udgive indhold på erhvervsmediet, og andre får ikke lov. Hvis man har en virksomhed, og er interesseret i et samarbejde med Erhvervsfronten, så afholdes der møder hvor vi kommer nærmere ind på, hvordan det sponsorerede indhold skal udformes og udgives.

De virksomheder, som vi samarbejder med har for det meste noget at gøre med erhverv, iværksætteri, virksomhedsdrift, finans, investeringer, ledelse, uddannelse og jura. Det er også disse kategorier, som de fleste artikler på Erhvervsfronten handler om.

Alle sponsorerede artikler bliver kategoriseret som 'Sponsoreret indhold' så alle læsere kan se, at indholdet indeholder reklamer for en virksomhed.

Hvad koster sponsoreret indhold?

Det er vidt forskelligt, hvad sponsoreret indhold eller betalt indhold koster på Erhvervsfronten. Det kommer an på, hvilken type artikel man ønsker at få udgivet, hvor lang tid den skal være på forsiden og i givet fald hvilken prioritet artiklen skal have.

Vores priser starter fra 500 kr. ekskl. moms. Vi opfordrer til, at du kontakter os eller udfylder vores kontaktformular, så vi kan få en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov.

Kan man få bannerreklamer på Erhvervsfronten?

Ja, det kan man godt. De fleste af vores bannerannoncer kommer fra vores displaynetværk. Hvis du ønsker at reklamere med bannerannoncer, så kan du komme i gang via Google Ads. På Google Ads kan man lave bannerreklamer, og f.eks. fortælle Google, at reklamerne bl.a. skal vises på Erhvervsfronten.

Hvis du ønsker at lave et direkte samarbejde med Erhvervsfronten om bannerreklamer, så kontakt os.

Alternativt er du velkommen til at kontakte Copenti ApS, som kan hjælpe dig med opsætning af bannerreklamer.

})