Annonce

Annonce

Annonce

Bliv en bedre leder med den rette coaching

Bliv en bedre leder med den rette coaching
Bliv en bedre leder med den rette coaching

Denne artikel er sponsoreret.

Kunne du godt tænke dig at udvikle dig som leder? Selvom du måske har siddet i den position, du har nu, i mange år, betyder det ikke, at der ikke er punkter, du kan udvikle dig på – det er bare ikke sikkert, du selv har været opmærksom på det. Executive coaching er for dig, der godt kunne tænke dig at udvikle dig på netop disse områder og tilbydes af erfarne erhvervspsykologer, der har siddet med lignende situationer tidligere.

Du vil her komme gennem et coachingforløb, hvor mange forskellige aspekter vil blive gennemgået. Dit professionelle jeg vil være i fokus, men I vil også arbejde med ting, der måske kan føles som mere personlige, men som har stor indflydelse på udførelsen af dit job. Hvordan er din tilgang til andre mennesker, og hvordan håndterer du for eksempel stressede situationer? Det er nogle af de ting, der kan være spændende for dig at blive klogere på.

Annonce

Hvordan bygges forløbet op?

Du skal selv være med til at finde ud af, hvordan det bedste forløb vil se ud for dig. At du selv har en form for indflydelse, betyder oftest også, at det endelige outcome bliver bedre. Det kan også være, I undervejs kommer til at justere på den oprindelige tanke, hvis I vurderer, det er gavnligt, at du får flere sessioner. Det kan være, I stadig føler, I mangler at afdække forskellige områder med relevans.

Der er forskel på, hvad man vælger at fokusere på, og måske der er nogle ting, du hellere vil kigge på en andre. En af de ting, der typisk kigges på, er dit professionelle DNA samt eventuelt din historik rent karrieremæssigt. Hvor har du været tidligere, og hvor befinder du dig nu – og hvordan har tidligere erfaringer spillet ind på, hvordan du fungerer som leder i dag?

Annonce

Annonce

Annonce

})