Danmarks nemmeste pension til virksomheder
Danmarks nemmeste pension til virksomheder

Denne artikel indeholder affiliate links.

I Danmark findes der efterhånden mange forskellige pensionsselskaber, der alle kan tilbyde pensionsordninger til virksomheder. Dog har de alle det tilfælles, at det kan være tungt for virksomhedsejere at komme i gang. I denne artikel kan du læse, hvordan du nemt og bekvemt kan komme i gang med en pensionsordning i din virksomhed.

Hvis du er iværksætter og driver en virksomhed der oplever en eksplosiv vækst, så vælger du med stor sandsynlighed at ansætte medarbejdere. Noget af det sidste du har tid til er højest sandsynligt erhvervsforsikringer og pensionsordninger. Du har mere travlt med at drifte din virksomhed og sørge for, at du kan følge med i væksten. Derfor giver det god mening at finde en nem pensionsordning, som du kan komme hurtigt i gang med, uden du skal tage stilling til mange ting, som du i forvejen har svært ved at forholde dig til grundet den eksplosive vækst.

I denne artikel anbefaler vi pensionsselskabet Heap®  fordi de uden sammenligning kan tilbyde den nemmeste pension til små virksomheder. Som kunde Du undgår administration, og dine ansatte får ekstra hjælp og kontante fordele.

Måske har du ikke hørt om Heap® før. Det er der en god grund til. Heap® er nemlig et nyere tilbud til virksomheder. Som en lille virksomhed kan det være nervepirrende at skulle vælge en ny spiller på pensionsmarkedet. Ved at vælge Heap® får du mere end 100 års erfaring. Dette skyldes, at Heap® er skabt i tæt samarbejde med Topdanmark, som er et er Danmarks største forsikrings- og pensionsselskab. Derfor er det også Topdanmark der står for kapitalforvaltningen.

Derfor bør du have en pensionsordning til din virksomhed

Du skal vælge at have en pensionsordning da det er en attraktiv personalegode, og det viser, at du som virksomhedsejer er social ansvarlig og tager hånd om dine medarbejdere, både som ansatte og som pensionister.

Hvis dine ansatte som enkelte personer skal ud og lave en pensionsordning selv, er der tilbøjelighed til at udskyde dette, og så går tiden. Pludseligt kan det være for sent. Som tidligere nævnt er det med pension oftest noget, som man ikke har lyst til at bruge tid på. Hvis man ikke kommer i gang kan konsekvenserne være i forhold til pludselig sygdom, men også i forhold til den ønskede levestandard på pensionstidspunktet og de økonomiske muligheder, der er for at indbetale på pensionsordningen.

Så nemt starter du en pensionsordning i din virksomhed

For at komme i gang med Heap® skal du gøre følgende;

  1. Book et møde med Heap®, og lad deres eksperter forstå din virksomheds behov
  2. Tag stilling til, om du ønsker et fællesmøde, hvor Heap® hjælper dine ansatte personligt i gang
  3. Herefter kan alle ansatte oprette sig via et unikt link
  4. Dernæst kan du fokusere på din forretning, og lade Heap® styre pensionerne
Hvad får din virksomhed med en pensionsordning fra Heap®?
Hvad får din virksomhed med en pensionsordning fra Heap®?

Hvad får din virksomhed med en pensionsordning fra Heap®?

Der er gode fordele for din virksomhed ved at vælge Heap® som pensionsordning.

Ingen administration

Du slipper for løbende at skulle administrere pensioner og forsikringer i længerevarende møder. Hvis du får nye ansatte skal du blot henvise dem til Heap®, og så oprettes de med det samme.

Ingen omkostninger, ingen bindinger

Det koster 0 kr. for din virksomhed at benytte Heap®. Den er god nok. Der er heller ingen bindinger for hverken de nuværende eller fremtidige ansatte. Med andre ord bestemmer dine ansatte selv hvordan de ønsker deres pension og forsikringer.

Fleksible pengeoverførsler

Det er op til din virksomhed og ansatte at bestemme, hvor mange penge der skal overføres til pension og hvornår det skal ske. Din ansatte kan overføre penge via MobilePay, eller sætte overførsler op via lønsystem.

visbanner

Hvad får dine ansatte ud af at have pension hos Heap®?

Det er ikke kun virksomheder der får en overskuelig og nem pensionsløsning. Det gør de ansatte også. Læs fordelene herunder.

Nem, fleksibel og bæredygtig pension

Som ansat er du sikret at din pension er fleksibel og bæredygtigt investeret. Du kan selv styre hvor meget du overfører samt hvilke forsikringer, du foretrækker. Dertil kan du tilrette alle elementer online når det passer dig.

500 kr. i startbonus

Alle ansatte som vælger en pensionsordning fra Heap® får 500 kr. i startbonus. Pengene bliver automatisk overført til pensionskontoen efter oprettelsen.

Personlig kontakt og støtte

På trods af de billige priser, så får du som ansat også personlig kontakt til rådgivere. Som kunde modtager man et VIP-telefonnummer, som man altid kan ringe til og få hjælp. Der er ligeledes ubegrænsede individuelle møder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kan måske også lide
SWOT-analyse - Download gratis skabelon

SWOT-analyse med gratis skabelon

Det effektive analyseredskab, SWOT-analysen er et velkendt analyseredskab i erhvervslivet og på diverse uddannelser, og analysen er effektiv og simpel at give sig i kast med. I denne artikel kan du læse mere om hvordan man benytter en SWOT-analyse, og dertil kan du til sidst downloade en gratis Word-fil med en skabelon.
Lyt til de ti bedste erhvervspodcast i Danmark

De ti bedste danske erhvervspodcasts

Podcasts er efterhånden udbredt hos mange danskere. Dette skyldes, at man kan lytte på de fleste digitale enheder, hvor som helst, når som helst. I denne artikel kigger vi på de ti bedste erhvervspodcasts med dansk tale.
Citater om ledelse og iværksætteri

Citater om ledelse og iværksætteri

Som iværksætter eller leder kan man sommetider opleve motivationsmangel, eller også er man drevet af motiverende citater, for at gøre sit bedste og udvikle sig. Vi har samlet nogle motiverende citater i denne artikel, som du kan tage til dig.
TOWS-analyse - Gratis Word skabelon til download

TOWS-analyse med gratis skabelon

TOWS-analysen er en overbygning på SWOT-analysen, og kan benyttes til at finde frem til en virksomheds strategiske udviklingsmuligheder. I denne artikel gennemgår vi analysen og metoden. Dertil kan du til sidst downloade en gratis skabelon, som du nemt kan udfylde i Microsoft Word.