Annonce

Annonce

Annonce

Stærk dataprofil skal gøre Norlys’ digitale platforme til markedets bedste

Stærk dataprofil skal gøre Norlys’ digitale platforme til markedets bedste
Stærk dataprofil skal gøre Norlys’ digitale platforme til markedets bedste

Pressemeddelelse

5.7.2023 06:00:00 CEST | Norlys

En ny direktør for Arkitektur og Data i Norlys’ IT-afdeling skal styrke energi- og telekoncernens rejse mod at blive en digitaliseret og datadrevet virksomhed.

Lasse Engel Pedersen tiltræder den 1. august som VP for Arkitektur og Data i Norlys’ IT-afdeling. Han bliver dermed ansvarlig for, hvordan koncernen fremadrettet skal blive mere datadrevet og skal blandt andet stå i spidsen for at sikre sammenhæng på tværs af Norlys’ digitale platforme og understøtte de rigtige valg af apps.

– Norlys er en utrolig spændende virksomhed, hvor data i høj grad bliver retningsgivende for den fremtidige udvikling. Der ligger et kæmpe potentiale i at arbejde målrettet mod at blive en digitaliseret og datadrevet virksomhed. Jeg glæder mig meget til at være med til at forløse det potentiale og indfri de ambitioner, der allerede er tydeligt defineret fra topledelsens side, siger Lasse Engel Pedersen.

Lasse Engel Pedersen kommer fra ledende stillinger i blandt andet DSB og Jabra (GN Audio), hvor han gennem mange år har arbejdet med IT-arkitektur og -udvikling. Med hans erfaring og baggrund er han derfor et godt match til stillingen i Norlys:

– Vi gik målrettet efter en profil, som havde reel erfaring både på arkitektur- og dataområdet, og samtidig havde tung ledelseserfaring og stærke kommunikative evner. Lasse rammer en rigtig god kombination af de elementer, og det er vigtigt, for han skal stå i spidsen for et område med meget stort fokus og betydning i hele Norlys, siger Morten Bilgrav som er IT-direktør i Norlys.

Lasse Engel Pedersen blå bog

  • Director, Head of IT Group Functions, DSB
  • Director of Digital Architecture and Experimentation, Jabra (GN Audio)
  • Manager, IT Architecture, DSB
  • IT Business Partner, DSB
  • Technology Strategist, Microsoft
  • Project Manager & IT Management Consultant, SAP
  • Har en M.sc i Computer Science og læst Business Economics på Aalborg Universitet
  • 44 år og bosat på Frederiksberg, men flytter til Aarhus-området inden længe

Annonce

Annonce

Annonce

})