Annonce

Annonce

Annonce

DAVA Foods overtager tyske Pumperlgsund

DAVA Foods overtager tyske Pumperlgsund
DAVA Foods overtager tyske Pumperlgsund

Pressemeddelelse

DAVA Foods overtager 1. februar aktiverne i den mangeårige samarbejdspartner, Pumperlgsund, for fremadrettet at servicere selskabets tyske kunder direkte.

DAVA Foods har i mange år leveret private label produkter til Pumperlgsund. Medovertagelsen af aktiverne i Pumperlgsund ønsker DAVA Foods at servicere de tyske kunder direkte under DAVA brandet. I en overgangsperiode vil produkterne forblive under Pumperlgsund navnet, da det er det brand, som de tyskere forbrugere kender. Overgangen til DAVA brandet vil blive gradvis, men strategien er klar, fortæller Eksport & Foodservice Direktør, Jens Madsen:

”Med overtagelsen af Pumperlgsund får vi en unik mulighed for at udbrede DAVA brandet og vores produkter på Pumperlgsunds platforme, som allerede er kendte og godt besøgte af mange tyske forbrugere.”

Pumperlgsund har et bredt produktsortiment af æggebaserede og proteinholdige produkter.Dermed supplerer det DAVA Foods’produktportefølje, og det giver DAVA Foods en unik mulighed for at øge salgsaktiviteterne i Tyskland.

Pumperlgsund har i dag salg til flere tyske og østrigske detailkæder, lige som de har salg via online platformen Amazon. Det er alle aktiviteter og salgskanaler, som DAVA Foods ønsker at fortsætte.

DAVA Foods’ adm. direktør, Ivan Noes, udtaler i den forbindelse:

”Pumperlgsund er en innovativ virksomhed med spændende produkter og gode kunderelationer, og det er en forretning som vil passe godt til DAVA Foods strategi om øget fokus på forædlede fødevarer.”

Overtagelsen sker 1. februar 2023.

Annonce

Annonce

Annonce

})