Annonce

Annonce

Annonce

De sidste danske Aldi-butikker lukker i november

ALDI-butikker lukker

Det skriver Aldi Danmark i en pressemeddelelse.

Supermarkedsk√¶den har solgt st√łrstedelen af sine danske butikker, 113 i alt, til Rema 1000, og har v√¶ret i gang med at afvikle butikkerne siden september.

Både butikker og personale overdrages herefter til Rema 1000.

Butikkernes sidste √•bningsdag er senest torsdag 30. november, men butikkerne kan dog lukke tidligere, hvis der bliver udsolgt f√łr, skriver Aldi.

Finn Tang, der er administrerende direkt√łr i Aldi Danmark, takker kunder og medarbejdere:

РNu er kollegerne i de sidste 15 butikker, på vores logistikcenter i Kolding og på vores hovedkontor med til at sætte et endeligt punktum for Aldi i Danmark.

De 15 Aldi-butikker er beliggende på Fyn og i det sydlige Jylland, og de er altså de sidste, der er tilbage i Danmark.

Rema 1000 indgik i december aftalen med Aldi om at overtage st√łrstedelen af butikkerne.

Handlen blev dog underkendt af konkurrencemyndighederne, som tvang Rema 1000 til at videresælge butikker i områder, hvor ingen andre konkurrenter var til stede.

Siden har blandt andet Lidl overtaget ti forhenværende Aldi-butikker, mens Dagrofa har hjulpet Rema 1000 af med syv butikker, ligesom Coop og Salling Group også har været fremme med checkhæftet.

Selv om Rema 1000 med k√łbet af butikkerne n√•r op i n√¶rheden af 450 butikker p√• landsplan, er Netto fortsat den st√łrste k√¶de herhjemme.

Aldi √•bnede den f√łrste danske butik i 1977 som den f√łrste discountk√¶de i Danmark.

Butikkerne holder grundet lukningen oph√łrsudsalg, der starter fredag 24. november, hvor der vil v√¶re rabatter p√• alle varer i butikken med f√• undtagelser, oplyser Aldi.

/ritzau/

Annonce

Annonce

Annonce

})