Annonce

Annonce

Annonce

Deel opruster lokal indsats med ny ansvarlig for Deel i Danmark

Nicolai Dam Hansen, Ansvarlig for Deel i Danmark
Nicolai Dam Hansen, Ansvarlig for Deel i Danmark

Pressemeddelelse

14.7.2023 09:41:38 CEST | Deel Danmark

Den globale HR-platformvirksomhed, Deel, har ansat en ny ansvarlig for Deel i Danmark som led i den lokale vækstrejse. Nicolai Dam Hansen kommer fra LinkedIn og skal med sin erfaring fra tech-branchen være med til at vækste Deel på det danske marked. 

Annonce

Der er fart på i den globale HR-platformsvirksomhed, Deel, og virksomheden vokser med raketfart. Som en del af vækstrejsen har Deel derfor ansat Nicolai Dam Hansen som ansvarlig for Deel i Danmark og Finland. Det sker samtidig med, at Deel udvider antallet af ansatte i Danmark.

Erfaring fra branchen

Nicolai har erfaring fra flere store techvirksomheder og startups. Blandt andet fra LinkedIn, hvor han var med til at opbygge deres nordiske strategi. Efterfølgende har han været ansat i den globale techvirksomhed Okta, hvor han arbejdede fra Dublin i Irland. Og nu fortsætter Nicolai rejsen i Deel, hvor han med hans erfaring fra branchen og andre startups skal være med til at opbygge og vækste Deel i Danmark og Finland. 

”Jeg er glad for og stolt over at få lov til at blive en del af vækstrejsen hos Deel i Danmark. Som et lille land er der stort potentiale for danske virksomheder i forhold til at rekruttere udenlandske talenter, og jeg glæder mig til at få endnu flere virksomheder med på rejsen,” udtaler Nicolai Dam Hansen, Ansvarlig for Deel i Danmark.  

Deel vækster i Danmark

I dag har Deel mere end 150 danske kunder, og med ansættelsen af Nicolai Dam Hansen forventer man at øge antallet inden for en overskuelig fremtid. Udover ansættelsen af Nicolai har Deel inden for den seneste tid udvidet det danske team, som i dag består af 12 medarbejdere. Deel har blandt andet kunne byde velkommen til Steen Alvarez Jacobsen, Account Manager, Caroline Dabroszek, Sales Development Representative og Nilas Harmon, Account Executive. Deel forventer at ansætte flere medarbejdere i takt med, at antallet af danske kunder øges.  

Løser et aktuelt behov

Deel opererer i mere end 150 lande verden over og tilbyder en samlet pakke af rekruttering, onboarding og payroll og sikrer samtidig overensstemmelse med lokal lovgivning. Med Deel har danske virksomheder mulighed for at rekruttere den bedste kandidat uanset, hvor i verden de befinder sig. Samtidig kan virksomhederne tilbyde deres ansatte et mere fleksibelt arbejdsliv ved at give dem mulighed for at arbejde hvorfra i verden, de ønsker. 

”Danske virksomheder har i lang tid efterspurgt muligheden for at indhente udenlandske talenter og tilbyde dem muligheden for fjernarbejde. Samtidig ønsker mange danskere et mere fleksibelt arbejdsliv, hvor de i højere grad kan arbejde hjemmefra – eller fra et andet land. Og det er lige præcis her, at Deel kan skabe værdi for både virksomheder og deres ansatte,” slutter Nicolai Dam Hansen. 

Annonce

Annonce

Annonce

})