Effektivisér møderne med en microsoft surface hub
Effektivisér møderne med en microsoft surface hub

Dette indhold er sponsoreret.

Med en mere og mere forbundet verden begynder flere og flere firmaer at etablere sig, ikke bare andre steder i landet, men også andre steder i hele verden. Når der derfor skal træffes beslutninger eller arbejdes sammen på tværs af kontorer eller med samarbejdspartnere, kan det betyde en del rejsetid frem og tilbage.

Virtuelt mødeværktøj på en ny måde

Gennem coronapandemien har det været nødvendigt at gentænke disse mødeforhold, og det hele blev flyttet over på en virtuel platform, som eksempelvis microsoft teams eller skype for business. Det bliver dog endnu nemmere med microsoft surface hub. Touchskærmen fungerer både som skærm og whiteboard, som er en kombination, der kan findes i rigtig mange mødelokaler i dag, og er en effektiv måde at lave gruppearbejde med de kolleger, der befinder sig et andet sted i landet eller verden. Skærmens størrelse giver ikke bare mulighed for ubesværet at bruge det som et regulært whiteboard, men giver også mulighed for at fremvise relevante filer eller præsentationer, uanset om det er med eller uden eksterne gruppemedlemmer, der deltager virtuelt.

Udstyr til at effektivisere møderne

Det kan måske lyde lidt overdrevet at skulle overveje at købe microsofts surface hub. Det er trods alt bare en touchskærm. Men selvom det kan se ud, som om det blot er en touchskærm, kører surface hubben selv Windows 10. Den kan derfor forbindes til alle de apps, der er relevante for gruppemøderne, og så følger der desuden kamera og mikrofoner med, så gruppemedlemmerne, der er i rummet med surface hubben, også effektivt kan deltage i mødet, og med 20 punkts multitouch kan alle skrive på surface hubben, hvis det er relevant. Derudover medfølger der også et vægophæng, der gør det muligt at rotere skærmen, så filerne kan præsenteres på bedste vis.

Mobilt stativ til at holde møder andre steder

Derudover er det muligt at anskaffe sig et stativ, så surface hubben kan tages med hvor som helst. Man behøver derfor ikke begrænses til et enkelt mødelokale, men kan holde mødet der, hvor det er passende eller relevant. Det er også praktisk, hvis et større hold har brug for surface hubben, som befinder sig inde i et lille mødelokale, da den kan køres ud til et større rum, hvor alle har mulighed for at se den. Surface hubben er derfor praktisk på hjul, både som digital arbejdsplatform for hele gruppen og til virtuelle møder med eksterne gruppemedlemmer eller samarbejdspartnere. På den måde skal der ikke spildes tid på at skulle rejse frem og tilbage, som i stedet kan bruges på udvikling af firmaet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kan måske også lide
Køb og sælg nemt entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner

Køb og sælg nemt entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner

Som selvstændig er en af de helt store udgifter indkøb af diverse maskiner. Det kan være entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner i form af eksempelvis traktorer og gaffeltrucks. Maskiner som fra ny ved en forhandler koster store summer, og som måske også kan være svære at komme af med igen. For skal du sælge en brugt maskine, vil forhandleren ofte ikke give dig den bedste pris, da de selv ønsker at tjene på den. Men kan dette ikke gøres smartere? Kan vi ikke både købe vores entreprenør- og landbrugsmaskiner mere fordelagtigt? Her er svaret jo. For med den nye platform Ent-Mac er dette nu blevet mange gange lettere. Vi forklarer her hvordan.
Sådan skriver du en god jobansøgning

Sådan skriver du en god jobansøgning

En jobansøgning gør ofte hele forskellen mellem, om ansøgningen bliver lagt i…
Det skal du bruge en LEI-kode til

Det skal du bruge en LEI-kode til

Du ved måske, at CVR-nummer er et lovkrav for virksomheder i Danmark, men vidste du også, at det samme gælder en LEI-kode? Det har de fleste danske virksomheder nemlig også pligt på at oprette, for at kunne handle med værdipapirer. Læs med her, og få et indblik i hvad en LEI-kode helt præcist er, og hvordan du opretter den. 
Sådan gør du din virksomhed synlig online

Sådan gør du din virksomhed synlig online

Velkommen til den digitale tidsalder, hvor de fleste mennesker bruger mange timer online hver dag. De sidste halvtreds år er der sket en voldsom udvikling inden for teknologi.