Annonce

Annonce

Annonce

Elektronik-gigant vil købe Telemecanique Sensors

Elektronik-gigant vil købe Telemecanique Sensors
CEO Christian Balle

Pressemeddelelse

Telemecanique Sensors får nu et gedigent rygstød til at styrke den nordiske og globale forretning efter Yageos ønske om at opkøbe koncernen.

Yageo, en af verdens førende virksomheder for elektroniske komponenter, har afgivet tilbud om opkøb af Telemecanique Sensors, der er en del af Schneider Electric.

”For Telemecanique Sensors i Norden er det en særdeles god nyhed. I regi af Schneider Electric har vi virkelig udviklet os positivt i Danmark og Norden, og nu får vi tilført endnu flere ressourcer og specialistkompetencer. Det sker samtidig med, at vi fortsætter med at bruge vores velkendte navn, og vi bevarer de kvaliteter og værdier, kunderne kender os så godt for,” siger Christian Balle, Cluster Leader, Nordics & Baltic, Telemecanique Sensors.

Telemecanique Sensors har over 90 års erfaring og er kendt for at levere højkvalitets sensorløsninger til et væld af brancher.

Telemecanique Sensors styrkes i Norden

Telemecanique Sensors styrker nu tilstedeværelsen i Norden ved at etablere et nyt lokalt kundecenter, der sikrer effektiv service fra lokale eksperter inden for sensorteknologi. Samtidig medfører opkøbet en optimering og forenkling af forsyningskæderne, og det vil resultere i mere effektive processer og hurtigere leverancer.

“Telemecanique Sensors er på en positiv rejse. I løbet af det seneste år har vi fordoblet antallet af medarbejdere i Norden, og vi fortsætter med at rekruttere dygtige kolleger. Alle vil bidrage til at yde specialistsupport til vores kunder,” siger Christian Balle, Cluster Leader, Nordics & Baltic, Telemecanique Sensors.

Virksomhedens produkter vil fortsat være tilgængelige gennem de nuværende kanaler.

Om Telemecanique Sensors

Telemecanique Sensors blev grundlagt i 1924 og har specialiseret sig i sensorer og sensorteknologi lige siden, særligt til fabriksautomatisering og mere krævende applikationer.

Vi er en global virksomhed med knap 100 års erfaring, der spænder over 20 lande og leverer produkter til hele verden gennem vores brede netværk af samarbejdspartnere.

Som global leder i sensorbranchen gør vi hos Telemecanique Sensors en dyd ud af at levere sensorløsninger, der har ydeevne og pålidelighed i verdensklasse. Og det gør vi med fokus på tre kerneværdier – enkelhed, nærhed og ekspertise – der hjælper med at gøre vores kunders liv simply easy!

Om YAGEO

YAGEO Corporation blev grundlagt i 1977 og er førende inden for elektroniske komponenter på globalt plan med både produktion og salg i Europa, Asien samt Nord- og Sydamerika. Vi tilbyder en bred portefølje af elektriske modstande, kondensatorer, induktorer, transformatorer, relæer, antenner, trådløse komponenter og kredsløbsbeskyttere til vidt forskellige behov.

Derudover er vi førende i verden på både chipmodstande og tantalkondensatorer og nummer tre på MLCC’er og induktorer. Vi leverer komponenter til brancher som rumfart, bilindustrien, telekommunikation, medicinalindustrien, IoT, strømstyring, grøn energi og forbrugerelektronik.

YAGEO har været børsnoteret på Taiwan Stock Exchange siden oktober 1993 og har en stærk global tilstedeværelse med 29 salgskontorer, 49 produktionsanlæg, 20 R&D-centre på tværs af 24 lande og 40.000 medarbejdere verden over.

Annonce

Annonce

Annonce

})