Annonce

Annonce

Annonce

En komplet løsning til at håndtere data

En komplet løsning til at håndtere data
En komplet løsning til at håndtere data

Dette indhold er sponsoreret.

En virksomhed har mange vigtige data, som helst skal beskyttes og ikke må slettes, men når det omhandler teknologi, kan man hurtig blive udsat for en katastrofe, hvor ens indhold forsvinder. Det kan være frustrerende ikke at vide, hvor ens data er henne, og i værste tilfælde kan de ikke gendannes igen. Derfor kan man med god grund overveje backup service af ens data. På den måde beskytter man sine forretningskritiske data, systemer og services, og det kan man gøre ved hjælp af backup af Office 365.

En sikker opbevaring

Der er store muligheder med Office 365, hvor det er muligt at få sine vigtige data godt beskyttet. Hvis man gerne vil se løsningen så klik for at se vores backup-løsning til Office 365. Når man har styr på backup af Office 365 løsning, er det muligt, at man hurtigt kan komme i gang igen efter et angreb eller utilsigtede sletninger, som kan have ført til tab af data. Med Office 365 er der mange muligheder, da man kan få ubegrænsede, automatiserede sikkerhedskopier og sikker opbevaring af hele ens Office 365 løsning. Det er muligt at gendanne Teams kanaler, private kanaler, samtaler, arbejdsfiler, mødeelementer og meget mere. Så hvis man gerne vil en form for sikkerhed i virksomheden, kan det være en god ide at bruge backup af Office 365. Med Office 365 er der mange smarte løsninger og funktioner.

Få god sparring

Med backup af Office 365 får man en gennemarbejdet strategi for levering af ens backup. Man bliver guidet igennem processen. Man får en strategi, der identificer ens muligheder, og som tager hånd om det videre forløb. Når noget er nyt, kan det være en fordel at blive taget med i hånden, især når det er vigtige ting, der er på spil, derfor får man en målrettet implementering, der tager højde for ens daglige forretning.

Annonce

Annonce

Annonce

})