Annonce

Annonce

Annonce

Endava styrker nordisk position med opkøb af softwarespecialist

Endava styrker nordisk position med opkøb af softwarespecialist
Endava styrker nordisk position med opkøb af softwarespecialist - Foto: Endava

Pressemeddelelse

Techgiganten Endava opkøber DEK Technologies, der blandt andet udvikler software til telekommunikationsbranchen.

Endava, der indtog det danske marked i 2020 og er en af verdens førende udbydere af software- og teknologiløsninger, fortsætter sin vækst på det nordiske marked. Det sker i forbindelse med et opkøb af den australske softwarespecialist DEK Technologies, der blandt andet opererer i Sverige.

Opkøbet sker som led i Endavas målsætning om at vækste gennem diversificering og M&A-aktiviteter.

DEK Technologies blev grundlagt i 1999 og har hovedsæde i Melbourne i Australien. Virksomheden beskæftiger over 600 medarbejdere, der ud over det australske hovedkontor spænder over afdelinger i Stockholm samt Ho Chi Minh i Vietnam. DEK Technologies leverer softwareløsninger til flere industrier, særligt telekommunikation.

“DEK kommer med stor ekspertise inden for især telekommunikation og en leveringskapacitet i Vietnam, der potentielt kan udgøre grundlaget for vores næste store markedsindsats. Vi glæder os over, at de bliver en del af Endava-familien og ser frem til at styrke vores softwareløsninger med dem,” siger John Cotterell, CEO hos Endava.

“Vi har fra første øjeblik haft et godt indtryk af Endavas arbejdskultur og ydelser. Det har vi ønsket at blive en del af og er selvfølgelig glade for, at det nu er tilfældet. Vi ser frem til at bidrage til virksomhedens videre vækst,” siger Drini Mulla, medstifter og CEO hos DEK Technologies.

Om Endava

Endava er en international softwarevirksomhed, der leverer og rådgiver om teknologiløsninger til finanssektoren, forsikringsbranchen, detailhandlen, mobilitetsområdet og sundhedsvæsenet. Virksomheden har over 12.000 medarbejdere internationalt, der fordeler sig over Europa – herunder Danmark, Sverige og Storbritannien – USA, Sydamerika, Australien og Singapore. Endavas danske kunder tæller blandt andre Boozt, Nets og Maersk, og virksomhedens samlede omsætning for regnskabsåret 2021-2022 lå på cirka 5,5 milliarder kroner.

Annonce

Annonce

Annonce

})