Annonce

Erhvervsnyheder

Er du interesseret i businessverdenen og erhvervslivet? Hos erhvervsfronten har vi sat os for at levere brugbare erhvervsnyheder, artikler og blogindlæg for erhvervsinteresserede personer. Erhvervsfronten er et nyopstartet erhvervsmedie fra 2021, hvor intentionen er at formidle erhvervsnyheder fra danske virksomheder.

Hos Erhvervsfronten er vi vilde med iværksætteri, og vi oplever ofte gode historier fra ildsjæle, som er i en spændende virksomhedsrejse. Disse historier ønsker vi at formidle ud til vores læsere. Dog må vi også erkende, at vi endnu ikke har ressourcer til at producere mange artikler. Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du har en spændende historie, som du ønsker at få udgivet på Erhvervsfronten. Du kan udfylde kontaktformularen på vores kontaktside.

Vi forsøger ligeledes at formidle nyheder ud omkring erhvervsnyheder fra større virksomheder i Danmark. Der sker nemlig en masse i den danske erhvervsbranche, og der eksisterer en masse gode anekdoter, som fortjener at se dagens lys på Erhvervsfronten.

Ydermere udgiver vi også artikler om læring, uddannelse og forretningsmodeller. Du kan sågar finde gratis skabeloner på nogle artikler, som handler om diverse forretningsmodeller. Disse skabeloner kan du udfylde til din virksomhed eller opgave på studiet. Hvis du mod forventning skulle opdage nogle fejl eller mangler, så er du også velkommen til at kontakte os. Så tilretter vi dette hurtigst muligt.

Vi søger skribenter til erhvervsnyheder

Hvis du studerer kommunikation, journalistik eller bare er dygtig til at tekstforfatte, så er det måske dig vi søger. Hos Erhvervsfronten er vi ikke uddannede i nogle af førnævnte uddannelser, men det afholder os ikke fra at forsøge at udgive artikler. Dog må vi erkende, at vi ikke formår at udgive nok erhvervsnyheder.

Derfor søger vi en person, som er en dygtigere skribent og tekstforfatter end os. Da Erhvervsfronten er et nyt medie, så kan vi desværre ikke tilbyde en fuldtidsstilling. Dog kan vi tilbyde et moderne medie, som forhåbentligt vokser de kommende år.

Vi er dygtige til marketing, SEO optimering, hjemmesider og annoncering, og du skal være dygtig, kritisk og en professionel tekstforfatter. Sammen kan vi skabe det næste store moderne erhvervsmedie i Danmark, som bliver førende inden for erhvervsnyheder.

Hvis du er interesseret i at blive skribent eller medejer af Erhvervsfronten, så kontakt os på redaktion@erhvervsfronten.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

})