Fibernet til virksomheden? Gode overvejelser inden I træffer det endelige valg
Fibernet til virksomheden? Gode overvejelser inden I træffer det endelige valg

Dette indhold er sponsoreret 

Aldrig har internettet været vigtigere, end det er i dag, og enhver ambitiøs virksomhed, der har haft problemer med dårligt internet, ved hvor ødelæggende det kan være på flere forskellige niveauer. Ikke nok med at det er trættende for medarbejderne, der bliver bremset i deres arbejde, er det også problematisk for kunder, der søger hjælp og vejledning, samt i de tilfælde hvor der skal holdes møder online, hvad der skal gradvist hyppigere, i vores teknologiske og globaliserede verden. Et hurtigt og stabilt internet er altså en del af løsningen, ikke bare vedrørende medarbejdertilfredshed og arbejdsproduktivitet, men er grundlæggende helt essentielt. I den forbindelse kan det være en idé at skifte til fibernet.

Forskellen på bredbånd og fiber

Før I skifter til erhvervsfiber, er det naturligvis vigtigt og relevant at gøre sig klar, hvad forskellen på bredbånd og fiber består i. Hvis der ikke er forskel, er der jo selvsagt heller ingen grund til at skifte. Forskellen er dog betragtelig, de to systemer er nemlig vidt forskellige. Det handler kort sagt om, at der er tale om to forskellige slags kabelsystemer. Mens bredbånd er afhængig af kobberkabler, bruger fibernet i stedet lyslederkabler. En nyere teknologi som gør det muligt at sende store datamængder gennem kablerne på meget kort tid. Fibernet er derfor hurtigere end bredbånd, og det er ikke så lidt endda. 

Den stabile løsning

På samme tid findes der endnu flere fordele ved fiber. Hvis I eksempelvis vælger at købe fibernet fra GlobalConnect, kan I udover en lynhurtig forbindelse, også sikre jer en utroligt stabilt et af slagsen. Det er om ikke andet en kæmpe fordel, når man driver en virksomhed, at internettet ikke bukker under, når mange mennesker bruger det samtidig. Dette er netop ikke tilfældet med fiber. Her er der styr på stabiliteten og det afhænger ikke af, hvor mange der er online. 

Det endelige valg

Inden I springer ud i den nye tilværelse med lynhurtigt internet, er der en sidste ting at overveje, og det handler om placering. Fibernet er hurtigt, men det er stadig mere tilgængeligt i storbyerne, end i de mere fjerntliggende egne af landet. Før I køber fibernet, skal I derfor overveje det nærmeste tilslutningspunkt, og dette vil i sidste ende have indflydelse på prisen, når I skal have gang i det nye eventyr af fibernet. Når først der er styr på dette punkt, og fibernettet kører, vil det stabile og rasende hurtige internet dog næsten stensikkert bringe smil på læben hos både ansatte, online mødepartnere og kunder.

Læs andre erhvervsnyheder her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kan måske også lide
Find den rette revisor til din virksomhed

Find den rette revisor til din virksomhed

Det er vidt forskelligt hvordan virksomhedsejere vælger at håndtere deres økonomi. Nogle enkeltmandsvirksomhedsejere vælger selv at lave årsregnskab, mens andre anpartsselskabsejere har revisionspligt, hvis de har en mellemstor virksomhed. Ydermere er det også individuelt, hvordan man vælger at bogføre og gør benyttelse af revisorydelser. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du finder den helt rette revisor til din virksomhed.
Find det rette kontorfællesskab eller kontorhotel i 2022

Find det rette kontorfællesskab eller kontorhotel i Danmark

Et kontorfællesskab eller kontorhotel egner sig godt til iværksættere og virksomhedsejere. Læs mere om kontorfællesskaber her, og hvilke faciliteter man kan få.
Gæsteregistrering til virksomheder

Gæsteregistreringssystem til virksomheder

Der er mange mellemstore virksomheder i Danmark, som stadig har en bemandet reception. Snart kan det være slut, da gæsteregistreringssystemer bliver mere og mere populært i virksomheder. Et gæsteregistreringssystem kan erstatte eller optimere en reception eller indgang.
Kontormøbler og kontorartikler til virksomheder i Danmark

Kontorartikler og kontormøbler til virksomheder

Denne artikel indeholder affiliate links. De fleste danske virksomheder har i en…