Find de rigtige lokaler til din virksomhed
Find de rigtige lokaler til din virksomhed

Dette indhold er sponsoreret

Søger din virksomhed efter nye lokaler, så er der flere forskellige muligheder for at skabe en arbejdsplads, som matcher virksomhedens behov. Det kan være alt fra et håndværkertilbud til virksomhed i egen bolig.

Hvad er det rigtige for din virksomhed?

Der er mange måder at drive virksomhed på, og dermed også mange måder at indrette virksomhedslokaler eller ejendomme på. Det kommer bl.a. an på, hvor mange medarbejdere virksomheden har, eller om der er tale om en enmandsvirksomhed. Hvis man har overskud og mod på at skabe noget selv, så kan man overveje at købe et håndværkertilbud, og sætte det i stand, så det bliver til en erhvervsejendom lige efter virksomhedens behov. Det kræver selvfølgelig, at motivationen er der, at økonomien er stærk nok, og at det rigtige tilbud findes på markedet. Beliggenhed er rigtig vigtigt, specielt hvis medarbejderne skal få hverdagen til at fungere med transporttid, men også i forhold til virksomhedens økonomiske interesser. 

Lej virksomhedslokaler

Man kan vælge at leje lokaler til sin virksomhed, og her er det selvfølgelig vigtigt at overveje, hvilken form for lokaler, som understøtter virksomhedens arbejdsform. En mulighed er, at leje sig ind i et kontorfællesskab, hvor man sidder sammen med andre virksomheden, som man måske kan samarbejde med. Det er ikke en model, som passer til alle, så det kan sagtens være, at det er en bedre løsning at finde lokaler, hvor virksomheden kan være helt for sig selv. Derudover er indretningen meget vigtig, for at skabe et godt arbejdsmiljø.

Akustikken er også vigtig, så de ansatte kan holde ud at sidde på kontoret hver dag, og det skal helst ikke være sådan, at man sidder som sild i en tønde. Der skal være plads til at bevæge sig rundt og ændre arbejdsstilling i løbet af dagen, så det ikke er fysisk belastende at gå på arbejde. Alt dette er med til at øge trivslen på arbejdspladsen, som er utroligt vigtigt at varetage.

Virksomhed i egen bolig

Er man ejer af et enmandsfirma, så kan det være, at man foretrækker at have virksomheden i forbindelse med egen bolig. Det kan være en fordel i forhold til økonomi, da det som sådan ikke koster noget at starte en virksomhed op derhjemme. Man kan også helt selv bestemme, hvordan hjemmearbejdspladsen skal indrettes, så du arbejder mest effektivt. Planlægger man at ansætte medarbejdere, skal man være opmærksom på at udarbejde en arbejdspladsvurdering, hvilket man ikke skal, hvis man ikke har nogle ansatte. Der er også mulighed for at trække nogle af boligens udgifter fra i skat, hvis man vælger at etablere virksomhed i hjemmet.


Læs andre artikler her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kan måske også lide
Køb og sælg nemt entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner

Køb og sælg nemt entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner

Som selvstændig er en af de helt store udgifter indkøb af diverse maskiner. Det kan være entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner i form af eksempelvis traktorer og gaffeltrucks. Maskiner som fra ny ved en forhandler koster store summer, og som måske også kan være svære at komme af med igen. For skal du sælge en brugt maskine, vil forhandleren ofte ikke give dig den bedste pris, da de selv ønsker at tjene på den. Men kan dette ikke gøres smartere? Kan vi ikke både købe vores entreprenør- og landbrugsmaskiner mere fordelagtigt? Her er svaret jo. For med den nye platform Ent-Mac er dette nu blevet mange gange lettere. Vi forklarer her hvordan.
Sådan skriver du en god jobansøgning

Sådan skriver du en god jobansøgning

En jobansøgning gør ofte hele forskellen mellem, om ansøgningen bliver lagt i…
Det skal du bruge en LEI-kode til

Det skal du bruge en LEI-kode til

Du ved måske, at CVR-nummer er et lovkrav for virksomheder i Danmark, men vidste du også, at det samme gælder en LEI-kode? Det har de fleste danske virksomheder nemlig også pligt på at oprette, for at kunne handle med værdipapirer. Læs med her, og få et indblik i hvad en LEI-kode helt præcist er, og hvordan du opretter den. 
Sådan gør du din virksomhed synlig online

Sådan gør du din virksomhed synlig online

Velkommen til den digitale tidsalder, hvor de fleste mennesker bruger mange timer online hver dag. De sidste halvtreds år er der sket en voldsom udvikling inden for teknologi.