Annonce

Annonce

Annonce

GF Forsikring lander erhvervsdirektør

Mandag den 12. juni byder GF Forsikring velkommen til Brian Breer Clausen som selskabets første erhvervsdirektør. Her er han flankeret af GF's kommercielle direktør, Martin Høj. (Foto: GF Forsikring/Rasmus Gade)
Mandag den 12. juni byder GF Forsikring velkommen til Brian Breer Clausen som selskabets første erhvervsdirektør. Her er han flankeret af GF's kommercielle direktør, Martin Høj. (Foto: GF Forsikring/Rasmus Gade)

Pressemeddelelse

12.6.2023 12:04:11 CEST | GF Forsikring

Brian Breer Clausen bliver GF Forsikrings første erhvervsdirektør. Med sin tunge branche- og ledelseserfaring skal han stå i spidsen for en erhvervsforretning i rivende udvikling.

43-årige Brian Breer Clausen kommer som erhvervsdirektør i GF Forsikring til at spille en central rolle i forhold til at sikre, at det medlemsejede selskab styrker sin position på erhvervsområdet.

– Vi er glade for, at vi efter en grundig rekrutteringsproces blandt et stort felt af kandidater har ansat GF’s første erhvervsdirektør. Brian har et yderst empatisk væsen og en kemi, der passer godt med resten af GF. Desuden har han den helt rette kombination af procesforståelse, stærke lederevner og detaljeret forretningsforståelse i et forsikringsselskab. Vi glæder os meget til samarbejdet, siger kommerciel direktør i GF Forsikring, Martin Høj.

Bag sig har Brian Breer Clausen en lang karriere på mere end 18 år fra Tryg Forsikring, senest som skadedirektør, og det er med til at understrege hans forsikringsfaglige tyngde, forklarer Martin Høj.

– Via sin tid i Tryg har Brian en solid indsigt i erhvervsområdet – bl.a. var han i en periode salgsdirektør med ansvar for salg af erhvervsforsikringer. Det er lige netop den indsigt, der er med til at gøre ham til den rette profil til at tage fat på de spændende udfordringer, der ligger og venter forude hos GF Erhverv, siger han.

Udover sine erfaringer fra Tryg har Brian Breer Clausen været ansat som underdirektør i Gældsstyrelsen, hvor han i forbindelse med udflytningen af de statslige arbejdspladser bl.a. fik til opgave at skabe et stort departement for International Gældsinddrivelse med base i Tønder.

Store erhvervsambitioner

GF Forsikring har store ambitioner med erhvervsforretningen, og ifølge Martin Høj har GF med ansættelsen af Brian Breer Clausen taget et vigtigt skridt i forhold til at indfri ambitionerne.

– I GF Forsikring har vi et mål om, at vi inden for ti år har samme markedsandel inden for erhvervsforsikringer, som vi har på privatforsikringer. Det er et ambitiøst mål, som kræver, at vi bygger en helt ny erhvervsorganisation op, hvor vi investerer i kompetencer, produkter og digitalisering. Vi er allerede godt i gang med det arbejde – og Brian bliver en vigtig brik i at drive det frem, siger han.

Hovedpersonen selv glæder sig til at blive en del af et ambitiøst projekt.

– GF Forsikring er inde i en virkelig spændende udvikling. Jeg glæder mig til at lande i stolen og lære alle mine nye dygtige kolleger at kende, og derefter glæder jeg mig til – sammen med dem – at tage GF’s erhvervsforretning til nye højder, siger Brian Breer Clausen.

Brian Breer Clausen har første arbejdsdag i GF Forsikring den 12. juni.

Annonce

Annonce

Annonce

})