Gratis regnskabsprogram hos Dinero
Gratis regnskabsprogram hos Dinero

Denne artikel indeholder affiliate links.

Er du iværksætter, startup eller virksomhedsejer, der søger et godt og funktionelt regnskabsprogram? I dette indlæg ser vi på Danmarks bedste online regnskabsprogram Dinero.

visbanner

Hvad er Dinero regnskabsprogram?

Dinero startede tilbage i 2013 med en vision om at blive Europas største leverandør af onlineværktøjer til mindre virksomheder. Spoler vi tiden frem til 2021 udbydes der IT-værktøjer, som giver virksomheder mulighed for at foretage daglige bogføringsopgaver uden viden inden for bogføring.

Dinero regnskab App

Dineros’ innovative regnskabsprogram kan naturligvis også benyttes på smartphones. Applikationen fungerer upåklageligt og er brugervenligt. Mange virksomhedsejere er ofte på farten, og derfor er det essentielt at kunne sende fakturaer og have regnskabsprogrammet med i lommen.

Appen kan både fås til iPhone og Android.

visbanner

Skab dit eget fakturadesign med Dinero regnskabsprogram

Uanset om man benytter mobilapplikationen eller computerenheder til fakturering, er det muligt at designe fakturaer i Dinero regnskabsprogram, så fakturaerne matcher din virksomheds brand og design.

Man kan nemlig både vælge et klassisk forudindstillet layout, men også tilrette en fakturaskabelon med logo, billeder og farver. Når fakturaskabelonen er på plads kan man både vælge blot at downloade denne som PDF, men man kan også sende fakturaen direkte via Dineros’ regnskabsprogram med et link, hvor kunden kan downloade fakturaen.

Med den sidstnævnte funktion kan også tilgå data på, hvorvidt kunden har åbnet linket og downloadet fakturaen, eller om kunden endnu ikke har interageret med fakturalinket.

Gratis eller betalt regnskabsprogram?

Hvis du overvejer at benytte Dinero regnskabsprogram, kan du til hver en tid starte med at prøve det af på forhånd. Regnskabsprogrammet kan som tidligere nævnt fås i en gratis version, som hedder Dinero Starter, men også en betalt udgave ved navn Dinero Pro. Ved brugeroprettelse får man automatisk 30 dages gratis Dinero Pro, så man kan danne sig et overblik over sin virksomheds behov og hvilke features der passer godt til sin virksomhed.

For langt de fleste mindre virksomheder er den gratis version af regnskabsprogrammet i princippet nok, men mange vælger den betalte version på baggrund af de mange tilhørende features, som kan blive nødvendige, ved virksomhedernes vækst.

Forskel på Dinero Starter og Dinero Pro

En kernefunktion i Dinero Pro er muligheden for at gemme bilag online i skyen. Det er nemlig lovpligtigt at gemme virksomheders bilag i fem år, og derfor er det et sikkert valg at have bilagsdokumenter i skyen, fremfor at have bilag liggende fysisk. Skattestyrelsen kan i nogle tilfælde have interesse i at skulle se bilag.

Dertil er funktionen med automatisk bankafstemning nem og ligetil at få styr på posteringer. Skulle der være en postering i virksomhedens bank, som ikke har et bilag tilknyttet, kan man nemt lede efter et match i Dineros’ regnskabsprogram.

Support i regnskabsprogram året rundt

Når man er selvstændig, står man typisk med en masse arbejde alene, og derfor kan der ofte opstå en del spørgsmål, som kan give svedige håndflader, når man eksempelvis kigger på regnskab og bogholderi. Hos Dinero kan man som kunde få support mellem kl. 8:00 til 23:00, som gælder alt fra regnskabshjælp til funktionssupport eller almene spørgsmål. Det gælder også weekender og helligdage, såsom juleaften. Dette værdsættes allerede højt af nuværende selvstændige kunder, som også sidder alene med mange kasketter på.

Almindeligvis fungerer supporten ved chat, så man til hver en tid kan gå frem og tilbage i tidligere chatsamtaler. Dertil kan supportteamet hos Dinero have flere bolde i luften og hjælpe flere kunder på én gang. Svartiderne er altid lave hos Dinero.

Udover supportchatten kan man benytte sig af hjælpeartikler, som Dinero har udviklet og produceret over regnskabsprogrammets eksistens. Du kan finde alt fra A-Z, regler, smarte genveje og nye funktioner. Dermed kan du som kunde undgå at skulle etablere en chatsamtale, og finde svar på dine spørgsmål i fyldestgørende guides og artikler.

Hvis du er interesseret i at prøve Dinero regnskabsprogram gratis, så tryk på nedenstående knap.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kan måske også lide
SWOT-analyse - Download gratis skabelon

SWOT-analyse med gratis skabelon

Det effektive analyseredskab, SWOT-analysen er et velkendt analyseredskab i erhvervslivet og på diverse uddannelser, og analysen er effektiv og simpel at give sig i kast med. I denne artikel kan du læse mere om hvordan man benytter en SWOT-analyse, og dertil kan du til sidst downloade en gratis Word-fil med en skabelon.
Lyt til de ti bedste erhvervspodcast i Danmark

De ti bedste danske erhvervspodcasts

Podcasts er efterhånden udbredt hos mange danskere. Dette skyldes, at man kan lytte på de fleste digitale enheder, hvor som helst, når som helst. I denne artikel kigger vi på de ti bedste erhvervspodcasts med dansk tale.
Citater om ledelse og iværksætteri

Citater om ledelse og iværksætteri

Som iværksætter eller leder kan man sommetider opleve motivationsmangel, eller også er man drevet af motiverende citater, for at gøre sit bedste og udvikle sig. Vi har samlet nogle motiverende citater i denne artikel, som du kan tage til dig.
TOWS-analyse - Gratis Word skabelon til download

TOWS-analyse med gratis skabelon

TOWS-analysen er en overbygning på SWOT-analysen, og kan benyttes til at finde frem til en virksomheds strategiske udviklingsmuligheder. I denne artikel gennemgår vi analysen og metoden. Dertil kan du til sidst downloade en gratis skabelon, som du nemt kan udfylde i Microsoft Word.