Annonce

Annonce

Annonce

Læs ‘Håndbog for ledere’ og bliv en bedre leder

Læs 'Håndbog for ledere' og bliv en bedre leder 📖
Læs 'Håndbog for ledere' og bliv en bedre leder 📖

Denne artikel indeholder affiliate links.

Vil du gerne blive en bedre leder, eller ønsker du flere værktøjer du kan benytte til ledelse? Så bør du overveje at læse bogen ‘Håndbog for ledere’. Bogen er skrevet af Pia Torreck.

Du har sikkert hørt det før. Der florerer altid rygter som kommenterer på forskellige type ledere, som er dårlige eller har mangler på det ene eller andet. Dette er ikke nyt, og der vil altid være ledere, som bliver kritiseret for deres ledelse. I denne artikel kigger vi på bogen ‘Håndbog for ledere’, som blev udgivet i 2021 i sjette udgave.

Hvad handler bogen ‘Håndbog for ledere’ om?

Bogen ‘Håndbog for ledere’ indeholder en række konkrete ledelsesværktøjer og metoder til håndtere dilemmaer og udfordringer som leder. Indholdet kan være med til at at højne kundetilfredsheden, engagere medarbejdere og generelt skabe flotte resultater.

Ifølge Pia Torreck handler ledelse om at holde et skarpt blik på resultatskabelse. Dette kan gøres ved at udvikle, drifte, effektivisere og optimere. Ledelse handler også om at skabe en stærk kultur i en virksomhed, og sikre kompetente og dygtige medarbejdere, samt at formå at skabe et fællesskab, hvor alle har et fællesmål og er bevidste om målet.

Der skal være et fællesskab, hvor konflikter løses så tillid bådeskabes og fastholdes. Fællesskabet skal være et sted hvor medarbejdere lærer nyt, og er hjælpsomme overfor hinanden. Ikke mindst skal kunderne være i centrum, hvor alle er med til at bidrage med forretningsudvikling.

'Håndbog for ledere' - Skrevet af Pia Torreck
‘Håndbog for ledere’ – Skrevet af Pia Torreck

Hvem har skrevet ‘Håndbog for ledere’?

Det har Pia Torreck. Pia Torreck arbejder til hverdag hos Ingvardsen Partners ApS, hvor hun i øvrigt er partner. Pia Torreck har et imponerende CV, som du kan læse herunder:

  • Executive Search Partner
  • Direktør 
  • Vicekommunaldirektør 
  • Personalechef
  • Chefjurist

Dertil har Pia Torreck arbejdet med ledelsesudvikling i over 20 år, og har erfaring med udvikling af ledergrupper og Executive Search. Til hverdag arbejder Pia med Executive Search, Executive Coaching og bestyrelsesevaluering.

Ydermere har Pia Torreck en bred teoretisk baggrund, som blandt andet dækker en Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet, Master i ledelsespsykologi fra Aalborg Universitet, cand.jur. fra Københavns Universitet og HD i udenrigshandel fra Copenhagen Business School.

Fakta om bogen ‘Håndbog for ledere’

Vi har samlet fakta om bogen ‘Håndbog for ledere‘ herunder.

Håndbog for ledere - Skrevet af Pia Torreck
Håndbog for ledere – Skrevet af Pia Torreck

Køb ‘Håndbog for ledere’ nu

Vi opfordrer til at købe bogen fra Pia Torreck, hvis du er leder og søger nye indsigter og værktøjer som du kan benytte til din ledelse. Der findes et hav af bøger omkring ledelse, og mange er af ældre dato. Denne bog er anno 2021, og det kan være en god idé at læse en mere opdateret bog.

Du kan købe bogen ved at klikke på knappen herunder.

Annonce

Annonce

Annonce

})