Henrik Mielke bliver koncernchef for MT Højgaard Holding
Kilde: www.eogp.dk

Efter syv år som administrerende direktør for Enemærke & Petersen indtræder Henrik Mielke i ledelsen i MT Højgaard Holding. D. 15. marts afløser Henrik Mielke Morten Hansen som administrerende direktør og koncernchef i MT Højgaard Holding.

Enemærke & Petersen er den største forretningsenhed i MT Højgaard Holding med 1100 medarbejdere og et forventet overskud på knap 2,8 milliarder kroner i 2021. Dermed har Henrik Mielke en naturlig relation til MT Højgaard Holding. Ledelsesrokeringen sker på baggrund af, at Morten Hansen fratræder koncernchefstillingen for at tilbringe mere tid på sin familie og bestyrelsesarbejde. Koncerndirektionen vil herefter bestå af henholdsvis Henrik Mielke og CFO Martin Solberg.

Fakta om Henrik Mielke

NavnHenrik Mielke
Alder31. marts 1964
Uddannelser Murer (Roskilde, 1983), teknikumingeniør (Ingeniørhøjskolen, København 1992), merkonom (1995), MBA (CBS 2007)

Kilde: www.dagensbyggeri.dk

Læs andre erhvervsnyheder her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kan måske også lide
Ledelsestitler - Forklaring på forkortelser

Forkortelser på ledelsestitler

Vi har over de seneste år integreret mange amerikanske ledelsestitler til det danske erhvervsliv. Det kan være svært at huske på alle forkortelserne eller forstå, hvad en leder med en specifik titel laver. I denne artikel kan du få en forklaring på alle ledelsestitler.
Citater om ledelse og iværksætteri

Citater om ledelse og iværksætteri

Som iværksætter eller leder kan man sommetider opleve motivationsmangel, eller også er man drevet af motiverende citater, for at gøre sit bedste og udvikle sig. Vi har samlet nogle motiverende citater i denne artikel, som du kan tage til dig.
7 Gode Vaner - Personlig Ledelse af Stephen R. Covey

7 Gode Vaner – Personlig ledelse

7 Gode Vaner er en liste med syv vaner som kan give læseren øget fokus, tillid, ansvar og principper. De tre første vaner handler om at arbejde med sig selv. De næste tre handler om at samarbejde med andre. Den sidste vane handler om at slibe saven.
Derfor er Kasper Hjulmand en inspirerende leder

Derfor er Kasper Hjulmand en inspirerende leder

I 2021 har det været svært at undgå at læse eller høre om vores fodboldlandsholds præstationer under europamesterskabet. Med en øget medieeksponering, samt en traumatisk oplevelse med i bagagen formåede Kasper Hjulmand at lede et fodboldslandshold der præsterede på et højt niveau. I denne artikel ser vi på Kasper Hjulmands ledelse for herrefodboldslandsholdet.