Annonce

Annonce

Annonce

Hvad er en gazellevirksomhed?

Hvad er en gazellevirksomhed?
Kilde: https://borsen.dk/

I mere end 27 år har erhvervsmediet Børsen hyldet Danmarks hurtigst voksende virksomheder og gjort disse til gazellevirksomheder. Det har Børsen gjort, fordi de mener at gazellerne er en motor i samfundet, da disse virksomheder skaber jobs, optimisme og kreativitet i Danmark. Med andre ord mener Børsen, at Gazellerne viser vejen til vækst. I denne artikel kan du læse mere om hvad en gazellevirksomhed er, og hvornår man kan få tildelt en Gazelle.

Annonce

I princippet kan alle virksomheder udnævne sig selv som gazellevirksomheder såfremt der opnås visse krav om vækst og omsætning. Det er derfor ikke afgørende om der er tale om større eller mindre virksomheder, og det er heller ikke branchebestemt hvilke virksomheder som kan opnå gazellestatus. Dog er enkeltmandsvirksomheder ikke i spil, når der skal uddeles Gazeller.

Hvornår kan man blive en Gazellevirksomhed?
Hvornår kan man blive en Gazellevirksomhed?

Hvornår kan man blive en Gazellevirksomhed?

Når det kommer til kåringen af gazellevirksomheder er der nogle bestemte krav, som skal opfyldes før man kan opnå gazellestatus. Vi har listet kravene op herunder.

  • Du skal som minimum have offentliggjort fire regnskaber i din virksomhed.
  • Din virksomhed skal minimum have fordoblet omsætningen de forgangene fire regnskabsår.
  • Der skal som minimum være en en million kroners omsætning eller et bruttoresultat på en halv million kroner det første år som der måles fra.
  • Din virksomhed skal enten være et anpartsselskab eller aktieselskab.
  • Den samlede sum af det primære resultat i din virksomhed skal være i plus. Det må godt være negativt ét af årene.
Køb en Gazellefigur hos Børsen
Kilde: www.borsen.dk/gazelle

Køb en Gazellefigur hos Børsen

Virksomheder der formår at blive en gazellevirksomhed fortjener at blive hyldet. Det er en stor præstation og kræver hårdt arbejde gennem flere år. Derfor skal man naturligvis også have lov til at fejre sin status. Børsen har en webshop, hvor du kan bestille en gazellestatuette og rettigheden til at benytte den grafiske gazellestatuette på en hjemmeside.

Annonce

Annonce

Annonce

})