Annonce

Annonce

Annonce

Vi anbefaler bogen ‘Hybrid ledelse’

Vi anbefaler bogen 'Hybrid ledelse'
Vi anbefaler bogen 'Hybrid ledelse'

Denne artikel indeholder affiliate links.

Samarbejde på tværs af tid og sted. Sådan lyder forsiden af bogen ‘Hybrid ledelse’ som er den næste boganbefaling vi har til ledere. I Danmark ser vi nemlig, at flere og flere virksomheder arbejder mere fleksibelt og hybridt. I denne artikel kan du læse hvorfor vi anbefaler bogen.

Der er ingen tvivl om, at nedlukningen af samfundet i 2020 har udfordret mange virksomheder til at blive mere hybride og fleksible, da mange ansatte blev hjemsendt og skulle arbejde hjemme. Dog fandt mange virksomheder også ud af, at det med hjemmearbejdspladser faktisk fungerede godt, og derfor har nedlukningen skubbet mere fleksibilitet ind i forskellige virksomheder.

Som leder har det ikke været nemt at skulle ændre sin ledelsesstil pludseligt grundet nedlukningen, og derfor blev mange ledere også udfordret på de nye arbejdsvilkår og krav. Alt peger i retning af, at de hybride arbejdstendenser er kommet for at blive. Hvis man er leder i et erhverv, hvor hjemmearbejdspladser er en mulighed, så bør man også læse bogen ‘Hybrid ledelse’, for hjemmearbejdspladserne er kommet for at blive.

I bogen besvares de centrale spørgsmål;

Hvordan arbejder man med motivation og trivsel, når man ikke kan se medarbejderne direkte i øjnene eller være i dialog med hele arbejdsfællesskabet på samme tid?

Hvordan får man organisationens strategiske fokus til at træde tydeligt frem, når kommunikationen foregår ad kanaler, som man ikke nødvendigvis har erfaring med?

Hybrid ledelse - Samarbejde på tværs af tid og sted
Hybrid ledelse – Samarbejde på tværs af tid og sted

Læs bogen ‘Hybrid ledelse’

Hvis du er leder i et erhverv hvor medarbejdere arbejder hjemmefra, så bør du læse bogen ‘Hybrid ledelse’. Som leder får du nemlig kyndig vejledning i at få det bedste ud af den hybride arbejdsplads. Bogen henvender sig primært til ledere og HR-medarbejdere samt alle andre, som skal få samarbejde og opgaveløsning til at fungere i et hybridt arbejdsfællesskab.

Fakta om bogen ‘Hybrid ledelse’

Vi har samlet informationerne om bogen ‘Hybrid ledelse’ herunder.

Sidetal166
Udgivelsesdato25-01-2022
ISBN139788771582338
ForlagDansk Psykologisk Forlag A/S
ForfattereHanne V. Moltke, Trille Frodelund Lykke & Ida Gamborg Nielsen

Vi har i øvrigt også skrevet artiklen ‘Sådan indretter du det perfekte hjemmekontor’ som du kan læse herunder.

Annonce

Annonce

Annonce

})