Annonce

Annonce

Annonce

Iværksætterens garderobe: Klæd dig på til succes

Beklædning siger mere end tusind ord. Derfor kan det betale sig for den håbefulde iværksætter at overveje sin garderobe lidt nærmere. Og i dag er opskriften ikke altid simpel, fordi mange aktører mikser og matcher stiltendenser fra forskellige sammenhænge, perioder og genrer. Men en ting er sikkert: Du kan udstråle succes og det kan booste din karriere. Du må blot kende koderne. Læs med her og bliv klar til dit næste forretningsmøde. 

Jakkesæt i den rigtige kvalitet

Kvalitet er den første kode, der er værd at gå efter i sømmen. Et jakkesæt udstråler det på lang afstand. Er blandingen uld? Er der cashmere i? 

Overvej gerne stoffets glans og struktur. Enhver sammenhæng har forskellige traditioner, som du gerne vil vise respekt. Men samtidig kan det også betale sig at have en legende tilgang. 

Det vigtigste er, at du viser forståelse for, hvilken omstændighed, som du bruger beklædningen i. Du kan signalere meget med farven på stoffet, mønsteret og snittet. Mørkeblå er eksempelvis klassisk, hvor en grøn eller grå kvalitet derimod er mere vovet. 

Sættet kan tilmed kombineres med andre beklædningsstykker som eksempelvis en behagelig vest. 

Et ur der holder dig på rette spor 

Et ur er den perfekte samtalestarter. Og så er uret den fineste måde at signalere succes og vovemod. 

Der findes et væld af interessante ure. Måske har de en særlig historie, er fra et bestemt årti eller de er stykket sammen af interessante dele. 

Ure kan eksempelvis have risrem eller en smuk læderrem. Det kan være fra en spændende producent eller vintage. De her små koder hvisker, hvad du gerne vil fortælle uden, at du skal forklare. Genialt. 

En investering i ure kan derfor være fint givet ud, hvis du vil vise, hvor du vil hen på din iværksætterrejse.

Den succesfulde accessory må gerne udfordre 

At inkorporere små detaljer i sin garderobe udviser overskud og et øje for detalje. Det indgyder i sig selv respekt. 

Brug derfor gerne denne fantastiske mulighed for at vise, hvem du er. 

Annonce

Annonce

Annonce

})