Annonce

Annonce

Annonce

Juliana Drivhuse: En markant dansk virksomhed har 60-års jubilæum

Juliana Drivhuse: En markant dansk virksomhed har 60-års jubilæum
Juliana Drivhuse: En markant dansk virksomhed har 60-års jubilæum

Denne artikel er sponsoreret.

Bag populære drivhusmærker som Halls, Gabriel Ash og Juliana står den danske drivhusproducent Juliana Drivhuse. Virksomheden har gennem mange årtier specialiseret sig i at udvikle, producere og distribuere drivhuse og drivhustilbehør. De er kendt for kvalitet og innovation ikke kun i Danmark, men også rundt i verden. 60 år er gået, siden virksomheden havde sin spæde start i 1963, og Juliana Drivhuse er nu landets største drivhusproducent. Målsætningen er fortsat at levere højkvalitets og brugervenlige drivhuse, som kan leve op til kundernes behov og krav.

En af verdens førende drivhusproducenter

Med produktudvikling og produktion placeret i Odense når Julianas popularitet både danske og udenlandske haveentusiaster. Globalt set sælger virksomheden sine drivhusprodukter i over tyve lande. Denne succes skyldes Julianas konstante fokus på innovativ og teknologisk udvikling, bæredygtighed, samt kvalitet og alsidighed i deres produkter.

Den internationale anerkendelse og ekspansion har gjort Juliana til en af verdens førende drivhusproducenter, og den odenseanske producent sælger drivhuse i England, Tyskland og Danmark.

Det særlige ved virksomheden Juliana Drivhuse

Det er ikke kun det faktum, at Juliana Drivhuse har 60-års jubilæum i år, der gør virksomheden unik. Det forholder sig nemlig sådan, at virksomheden gennem alle årene har haft deres produktion og produktudvikling i Odense – og det forhold har ikke ændret sig.

At virksomheden har valgt at blive i Danmark, kan tilskrives to omstændigheder. For det første har det været vigtigt for Juliana at have produktionen tæt på produktudviklingen, da disse to dele af virksomheden hænger tæt sammen. Ved ikke at separere så essentielle faktorer har Juliana formået at ligge i front, når det kommer til innovation og nytænkning.

Virksomheden har også haft fokus på det særlige ved drivhusmarkedet, nemlig at drivhuse i høj grad er et sæsonprodukt. Det kræver både fleksible løsninger og en nøje iagttagelse af efterspørgslen på markedet, og det kan være svært at efterfølge, hvis produktionen af drivhuse er placeret langt fra udviklingsdelen.

Et omfattende sortiment af drivhuse og drivhustilbehør

Juliana har formået løbende at følge med i kundernes mangeartede behov og krav både på det danske og det globale marked. Virksomheden har udviklet og lanceret adskillige serier og modeller af drivhuse, som har vundet indpas blandt haveentusiaster verden over.

Et vigtigt parameter i Julianas store succes er virksomhedens evne til at være på forkant med dels innovation og teknologi og dels en flair for at kunne imødese kundernes mange forskellige præferencer indenfor drivhuse og tilbehør dertil. Det har afstedkommet et bredt sortiment, som spænder over alt fra prisvenlige drivhuse til eksklusive og skræddersyede løsninger.

Fokus på bæredygtighed

Med teknologiske og innovative løsninger formår den danske virksomhed at inkorporere bæredygtighed og miljøhensyn i både fremstilling og produkter. Der benyttes således materialer og produktionsmetoder, som har et minimum af indvirken på klima og miljø.

Mange kunder efterspørger i dag drivhuse, som kan leve op til kravene om ressourcebesparelse og energieffektivitet. Juliana evner at udvikle bæredygtige produkter med fokus på anvendelse af genanvendelige materialer samt energi- og vandbesparende løsninger.

Julianas succes med at udvikle bæredygtige, miljøvenlig og energieffektive drivhuse skyldes deres konstante fokus på teknologisk udvikling og innovation. Det har resulteret i drivhuse med avancerede tekniske løsninger som automatiske vandingsanlæg, automatiserede ventilationssystemer samt regulering af temperatur og luftfugtighed. Facit er ikke kun bæredygtige drivhuse, men også drivhuse, der kan levere de ideelle rammer for dyrkning og vækst.

Sådan fejres det 60-års jubilæum

Juliana er stolte af deres resultater og er klar over, at virksomhedens succes både skyldes en stor kundekreds og dygtige medarbejdere. Jubilæet fejres blandt andet ved en jubilæumskonkurrence blandt kunderne og ved lanceringen af et eksklusivt jubilæumsdrivhus nemlig ”Juliana Jubii 60 Limited Edition”.

Annonce

Annonce

Annonce

})