Annonce

Annonce

Annonce

Karnov Group ansætter Troels Engström Nielsen som Country Manager til Danmark

PR Foto_Troels Engström Nielsen
PR Foto_Troels Engström Nielsen

Pressemeddelelse

11.8.2023 11:03:02 CEST | Karnov Group Denmark A/S

Karnov Group Denmark A/S, den ledende leverandør af juridiske informationsløsninger i Danmark, ansætter per 1. oktober Troels Engström Nielsen som Country Manager.

Troels Engström Nielsen kommer fra en stilling som salgsdirektør og chef for forretningsudvikling i Jobindex & StepStone, og har derudover lang erfaring indenfor mediebranchen, blandt andet fra Politiken og Jysk Fynske Medier.

Vi er utroligt glade for at kunne byde Troels velkommen i Karnov Group. Hans kommercielle talent og store forståelse for kundefokus gør ham ideel til at vækste den danske forretning yderligere og styrke kundetilfredsheden,’ udtaler Alexandra Åquist, CEO Karnov Group Region North

Troels Engström Nielsen får ansvaret for den danske P&L, samt lederansvaret for de ca. 80 medarbejdere, der varetager det danske marked fra kontoret i Sankt Petri Passage.

Jeg glæder mig meget til at blive en del af Karnov Group. Det er en spændende virksomhed med en stolt tradition, en stærk kultur og samtidig et klart ønske om konstant at forbedre produktporteføljen. Jeg ser meget frem til at møde kunderne, få en dybere forståelse for deres behov og være med til at sikre dem en endnu større succes i deres hverdag,’ siger Troels Engström Nielsen.

Troels Engström Nielsen tager over efter Niels Munk Hansen, der overgår til en ny stilling som Chief Strategic Development Officer i Karnov Group AB som annonceret tidligere i år.

Annonce

Annonce

Annonce

})