Vi anbefaler bogen 'Ledelse på afveje ' til ledere
Vi anbefaler bogen ‘Ledelse på afveje ‘ til ledere

Denne artikel indeholder affiliate links.

‘Ledelse på afveje’ er en bog der overordnet handler om konsekvenserne omkring dårlig ledelse. Bogen henvender sig især til ledere, men også studerende, som kan få et tankevækkende indblik i hvad der egentlig sker ved dårlig ledelse, og når magt og indsigt skilles ad.

De to forfattere skriver bl.a., at det efterhånden er blevet normalt, at både danske og internationale virksomheder opruster mere og mere i deres ledelse, og dette giver flere og flere beføjelser. Dette gør, at man distanceres og isoleres fra medarbejdere og virksomhedens daglige drift. Hvis indsigten og magten i en virksomhed langsom skilles ad, kan det nemlig få katastrofale følger.

I bogen får man et indblik i hvad man kan stille op som medarbejder, når det er den dårlige ledelse, som egentlig udgør en virksomheds problemer? Det kan være svært, når man som almindelig ansat skal have kontakt til ledelsen, og i denne bog belyses netop denne uheldige tendens i moderne ledelse. I moderne ledelse kan der nemlig opstå utilsigtet svækkelse på en virksomheds kernekompetencer, da man ikke har et kendskab til den daglige drift og medarbejdernes reelle udfordringer.

‘Ledelse på afveje’ er skrevet af Jep Loft og Peter Harder.

Jep Loft

Jep Loft er uddannet cand.scient. i matematik og datalogi. Dertil har Jep Loft en fortid i A.P. Møller – Mærsk med chefstillinger i Egypten, USA Venezuela og Danmark. Jep Loft gik på pension tilbage i 2018, men er fortsat aktiv som forfatter.

Peter Harder

Peter Harder har en baggrund som professor i engelsk på Københavns Universitet. Peter Harder har gennem årene skrevet flere forskellige formidlende bøger, og har deltaget aktivt i offentlige og interne diskussioner om universiteternes udvikling. Peter Harder er også pensioneret, men er fortsat aktiv som forfatter.

Fakta om bogen ‘Ledelse på afveje’

Udgivelsesdato: 09-02-2021
ISBN13: 9788712062790
Forfattere: Jep Loft & Peter Harder
Originalsprog: Dansk
Ledelse på afveje - Når magt og indsigt skilles ad af Jep Loft & Peter Harder
Ledelse på afveje – Når magt og indsigt skilles ad af Jep Loft & Peter Harder

Køb bogen ‘Ledelse på afveje’

Vi anbefaler bogen ‘Ledelse på afveje’ fra Peter Harder og Jep Loft. Bogen er relevant for alle type ledere, og kan skabe en forståelse af konsekvenserne ved dårlig ledelse. Hvis du ønsker at købe bogen, så kan du klikke på knappen herunder.

visbanner

Vi har også skrevet andre artikler om bøger der handler om ledelse. Vi har bl.a. anbefalet en bog der hedder ‘Håndbog for ledere’. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kan måske også lide
Ledelsestitler - Forklaring på forkortelser

Forkortelser på ledelsestitler

Vi har over de seneste år integreret mange amerikanske ledelsestitler til det danske erhvervsliv. Det kan være svært at huske på alle forkortelserne eller forstå, hvad en leder med en specifik titel laver. I denne artikel kan du få en forklaring på alle ledelsestitler.
Citater om ledelse og iværksætteri

Citater om ledelse og iværksætteri

Som iværksætter eller leder kan man sommetider opleve motivationsmangel, eller også er man drevet af motiverende citater, for at gøre sit bedste og udvikle sig. Vi har samlet nogle motiverende citater i denne artikel, som du kan tage til dig.
7 Gode Vaner - Personlig Ledelse af Stephen R. Covey

7 Gode Vaner – Personlig ledelse

7 Gode Vaner er en liste med syv vaner som kan give læseren øget fokus, tillid, ansvar og principper. De tre første vaner handler om at arbejde med sig selv. De næste tre handler om at samarbejde med andre. Den sidste vane handler om at slibe saven.
Derfor er Kasper Hjulmand en inspirerende leder

Derfor er Kasper Hjulmand en inspirerende leder

I 2021 har det været svært at undgå at læse eller høre om vores fodboldlandsholds præstationer under europamesterskabet. Med en øget medieeksponering, samt en traumatisk oplevelse med i bagagen formåede Kasper Hjulmand at lede et fodboldslandshold der præsterede på et højt niveau. I denne artikel ser vi på Kasper Hjulmands ledelse for herrefodboldslandsholdet.