Annonce

Annonce

Annonce

Lokalt samarbejde på boligområdet

Lokalt samarbejde på boligområdet
Lokalt samarbejde på boligområdet

Pressemeddelelse

21.8.2023 | Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen indgår i et stærkt partnerskab med LokalBolig. Begge er lokalt engagerede og har derfor et godt kendskab til både det lokale boligmarked og de behov, som borgerne har, når de har behov for at købe eller sælge bolig.

Annonce

Har man prøvet at købe eller sælge bolig, ved man, at der er meget at tage stilling til. At komme godt igennem processen kræver gode og tillidsfulde dialoger med både mægler og bank. Når Andelskassen og LokalBolig som to lokale aktører nu indgår i et partnerskab, er det med et skarpt blik på, at de gennem samarbejdet kan tilbyde en helhedsløsning, der kommer kunderne til gavn.

”Det er en stor beslutning at købe eller sælge sin bolig, og for os er det vigtigt både at skabe tryghed og gøre det nemmere for kunderne, når de skal igennem den proces. Derfor har vi altid fokus på at tilbyde rådgivning, der kommer hele vejen rundt om deres økonomi. Her gør vores samarbejde med LokalBolig det nemt for kunderne, når de er i gang med en bolighandel,” siger Jan Pedersen, administrerende direktør i Andelskassen.  

Han pointerer, at det naturligvis er op til køber eller sælger hvilken mægler og bank, man ønsker at benytte.

I Andelskassen glæder man sig over den unikke mulighed for at indgå i et partnerskab med LokalBolig, fordi man oplever, at det er vigtigt for kunderne, at de netop kan få en rådgivning, der rækker ud over selve boligfinansieringen.

”Relationer er det, der driver alle i Andelskassen og får os til at sige højt, at vi er mere end en bank. Egentlig er vi bare mennesker, der interesserer os fra andre mennesker,” siger Jan Pedersen.

Annonce

Annonce

Annonce

})