Annonce

Annonce

Annonce

Mentech Danmark bliver hyldet af Børsen

Mentech Danmark er udvalgt til Børsens Bæredygtige cases
Mentech Danmark er udvalgt til Børsens Bæredygtige cases

Pressemeddelelse

4.9.2023 | Mentech A/S

Mentech, er et af landets førende autoriserede elektronikserviceudbyder. De er et servicested, hvor der kun bliver lavet elektronik af uddannede teknikere. Mentech Danmark er blevet inviteret til Børsen Bæredygtige Summit den 26. september. De er blevet inviteret, fordi de blev udvalgt som en af Børsens bæredygtige cases i maj 2023.

Mentech Danmark var en af de udvalgte der i Maj 2023 blev udvalgt til at være en af Børsens Bæredygtige Cases. Det har ført til, at de nu er blevet inviteret til at deltage i Børsens Bæredygtige Summit 2023. Det er en stor anerkendelse for virksomheden.

Gazellepriser

Mentech Danmark kan også prale af at have modtaget hele 4 Gazellepriser. Disse priser uddeles også af Børsen. En virksomhed modtager en Gazellepris, hvis de har oplevet betydelig vækst.

Børsens bæredygtige cases

Mentech blev i Maj 2023 udvalgt til en af Børsens Bæredygtige cases, hvilket betyder at Mentech har gjort sig særligt bemærket af Børsen for det arbejde de har gjort for miljøet.
Det vil sige, at Mentech har gennemført et konkret projekt, der fremmer grøn omstilling.
Mentech er en virksomhed, hvor en af deres vigtigste målsætninger er at forlænge levetiden på elektronik. Dette opnår de ved at udføre autoriserede reparationer og sælge genbrugt elektronik fra deres Mentech ECO Store. Mentech er derfor blevet anerkendt af Børsen for deres gode arbejde i kampen mod elektronikaffald, som er et stigende problem.

For at blive betragtet som et bæredygtigt eksempel hos Børsen, skal virksomheden også have en årlig omsætning på mindst 50 millioner kroner.

Børsens bæredygtige summit

Mentech deltager i årets Bæredygtige Summit og gør det med en imponerende udstilling. Udstillingen vil give indblik i danskernes forbrug af elektronik. Mentech er sikre på, at denne udstilling vil skabe stor interesse, ikke kun under Børsens bæredygtige summit, men også uden for arrangementet.

Annonce

Annonce

Annonce

})