Annonce

Annonce

Ny salgsdirektør i Lidl hentes i Tyskland

Lidl Danmark henter ny salgsdirektør fra Tyskland.
Lidl Danmark henter ny salgsdirektør fra Tyskland.

Pressemeddelelse

6.3.2023 10:27:00 CET | Lidl Danmark

At Lidl er en virksomhed med internationale karrieremuligheder, er seneste ændring i den danske direktion et godt eksempel på. Den nye salgsdirektør, Militiadis Forozidis, har tidligere arbejdet hos Lidl i Tyskland, og den afgående fortsætter som ny CEO i Lidl Slovakiet.

“Danmark er en fantastisk mulighed i min Lidl karriere. Vi har at gøre med et marked, som er i en rivende udvikling, og hvor Lidls berettigelse stiger dag for dag. Jeg glæder mig til at kombinere mine mange års erfaring fra forskellige lande i Lidl-regi med mine danske kollegers erfaringer og indsigter, så vi sammen kan erobre markedsandele i Danmark,” siger Miltiadis Forozidis, som er ny salgsdirektør i Danmark.  

Den erfarne salgsdirektør kommer oprindeligt fra Grækenland, hvor han også begyndte sin Lidl-karriere. Siden har han været mange år i Lidl Tyskland, og nu fortsætter dagligvarerejsen i Danmark, hvor adm. direktør, Jens Stratmann, er meget glad for at kunne byde Miltiadis Forozidis velkommen:   

“Miltiadis kommer til Danmark med en stor erfaring fra sin tid i Lidl. Samtidig er han et skoleeksempel på nogle af de muligheder, der er i en virksomhed som Lidl. Hvis man drømmer om en international karriere i detailbranchen, er Lidl en verdensklasse mulighed. Miltiadis har arbejdet sig op igennem systemet og får nu ansvaret for en helt central del af Lidl Danmark – nemlig vores butikker og vores ansigt udadtil i forhold til vores kunder.” 

Jens Stratmann ønsker samtidig Miltiadis’ forgænger Zita Szlavikovics et stort og velfortjent tillykke med jobbet som CEO i Lidl Slovakiet: 

”Zita er et andet godt eksempel på, hvad man kan i Lidl. Jeg er stolt af, at vi i Lidl Danmark har været en del af Zitas rejse – og jeg synes, det er fuldt fortjent, at hun nu kroner sin indsats med jobbet som øverste chef for Lidl i Slovakiet.”  

MiltiadisForozidis havde sin første officielle arbejdsdag i februar.  

Lidl Danmarks direktion består pr. 1. marts 2023 af:   

  • CEO/Administrerende direktør, Jens Stratmann   
  • COO/Salgsdirektør, MiltiadisForozidis 
  • CFO/Økonomidirektør, Thorbjørn Liebing   
  • CCO/Indkøbsdirektør, Rasmus Pape   
  • CPMO/Udviklings- og ejendomsdirektør, Mads T. Nielsen  
  • CHRO/HR-direktør, Hauke Daene 

Annonce

Annonce

Annonce