Annonce

Om Erhvervsfronten

Erhvervsfronten er et erhvervsmedie, som sætter fokus på det danske erhvervsliv og erhvervsbranche. Målet med Erhvervsfronten er at formidle værdifulde artikler ud til vores læsere, som interesserer sig for nyheder om erhvervslivet, iværksætteri, investeringer og forretningsmodeller. Blandt vores læsere er der studerende, som benytter Erhvervsfrontens gratis værktøjer til deres uddannelse.

Erhvervsfronten er skabt af selskabet Copenti ApS.

Indehaver af Erhvervsfronten

Bag selskabet står Tobias Elleholm, som er iværksætter og Digital Marketing Specialist. Tobias er hverken uddannet i kommunikation eller inden for journalistik, men har en Professionsbachelor i Innovation & Entrepreneurship. Iværksætteri har altid været interessant emne for Tobias, og derfor har Tobias altid gang i flere projekter. Udover Erhvervsfronten er Tobias også indehaver af selskabet Copenti ApS.

"Jeg har valgt at starte Erhvervsfronten fordi jeg har en stor interesse for det danske erhvervsliv og iværksætteri. Målet med Erhvervsfronten er at formidle værdifulde nyheder, guides og indhold til vores læsere. Mange af de etablerede erhvervsmedier er betalingsmedier, og eftersom jeg selv er ung og har været studerende ved jeg, at det er de færreste unge som abonnerer på erhvervsmedier. Dette gør også, at interessen for erhvervslivet og nyheder er dalende. Dette vil jeg ændre.

Erhvervsfronten er et 100% gratis medie, og vi er finansieret gennem vores reklamer og sponsoreret indhold, samt donationer. Vi ønsker at nå ud til unge, og formidle nyheder på en overskuelig måde. Dette gør vi bl.a. ved at udgive artikler om forretningsmodeller, hvor man kan downloade gratis skabeloner, som unge businessstuderende kan benytte til deres opgaver."

Hvis du har lyst til at kontakte mig, så kontakt mig via denne mail: tobias.elleholm@copenti.dk.

Tobias Elleholm

Redaktør