Overvejer du at blive freelancer?
Overvejer du at blive freelancer?

Dette indhold er sponsoreret.

Går du med en lille drøm i maven om at blive freelancer? At blive freelancer kan blive rigtig godt, hvis du er dygtig til sit arbejde, men det er ikke kun en dans på roser. Derudover skal du, før du springer ud i at blive freelancer, have undersøgt det hele, så du er forberedt og ved hvad det er du giver dig i kast med. Som freelancer skal du selv sørge for at skaffe dine arbejdsopgaver – og hele arbejdet afhænger kun af dig. Dit arbejde samt din indkomst vil variere fra måned til måned, og det er derfor vigtigt, at du har en backup til de måneder, hvor du tjener mindre.

Få succes som freelancer

Alle har mulighed for at blive freelancer, men ønsker du at blive en succesfuld freelancer, så skal der ofte meget til. Først og fremmest skal du finde ud af hvad du er god til, samt hvad du kan lide at arbejde med. Her er det en god idé at holde det simpelt, så dine kunder heller ikke er i tvivl om, hvad du kan tilbyde dem. Du skal også markedsføre dig selv, så virksomheder bliver gjort opmærksom på, at du eksisterer.

Hver gang du får løn, bør du sætter penge til side til SKAT og moms samt til perioder, hvor du vil tjene mindre – gerne mere end du regner med, så du altid har en buffer. Det er vigtigt at du hele tiden holder dig opdateret og hele tiden forbedrer samt tilpasser dine kompetencer, så du hele tiden har en konkurrencemæssig fordel samt vedligeholder den.

Bliv ved – ikke giv op

Det er hårdt at være selvstændig freelancer, og til tider vil du måske føle at alting er imod dig, samt at du ikke får så mange arbejdsopgaver ind, som du havde tænkt til at starte med. At få succes som freelancer, og bare generelt at få succes i livet, kræver hårdt arbejde – det er altså ikke bare noget der kommer til en ud af det blå – derfor er det vigtigt, at du går 100% ind for dit arbejde.

Få hjælp til at komme i gang

Har du brug for hjælp, pengemæssigt, til at kunne blive freelancer? Så kan du ansøge om at optage et lån hos en online låneudbyder. Der findes en række håndfuld forskellige, så sørg for at undersøge markedet grundigt, og ikke bare vælge det første lån du finder. KreditNU er en online lånevirksomhed, som udsteder lån til dem der har brug for det. Du kan ansøge om at optage et lån hos KreditNU allerede i dag, og hvis din ansøgning godkendes, så tikker pengene ind automatisk på din konto. Og du er nu klar til at blive din helt egen chef!


Læs andre nyheder her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kan måske også lide
Køb og sælg nemt entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner

Køb og sælg nemt entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner

Som selvstændig er en af de helt store udgifter indkøb af diverse maskiner. Det kan være entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner i form af eksempelvis traktorer og gaffeltrucks. Maskiner som fra ny ved en forhandler koster store summer, og som måske også kan være svære at komme af med igen. For skal du sælge en brugt maskine, vil forhandleren ofte ikke give dig den bedste pris, da de selv ønsker at tjene på den. Men kan dette ikke gøres smartere? Kan vi ikke både købe vores entreprenør- og landbrugsmaskiner mere fordelagtigt? Her er svaret jo. For med den nye platform Ent-Mac er dette nu blevet mange gange lettere. Vi forklarer her hvordan.
Sådan skriver du en god jobansøgning

Sådan skriver du en god jobansøgning

En jobansøgning gør ofte hele forskellen mellem, om ansøgningen bliver lagt i…
Det skal du bruge en LEI-kode til

Det skal du bruge en LEI-kode til

Du ved måske, at CVR-nummer er et lovkrav for virksomheder i Danmark, men vidste du også, at det samme gælder en LEI-kode? Det har de fleste danske virksomheder nemlig også pligt på at oprette, for at kunne handle med værdipapirer. Læs med her, og få et indblik i hvad en LEI-kode helt præcist er, og hvordan du opretter den. 
Sådan gør du din virksomhed synlig online

Sådan gør du din virksomhed synlig online

Velkommen til den digitale tidsalder, hvor de fleste mennesker bruger mange timer online hver dag. De sidste halvtreds år er der sket en voldsom udvikling inden for teknologi.