Pressemeddelelse

tir, 27 jun 2023

CPH Steel fik hjælp til bedre ledelse

CPH Steel fik hjælp til bedre ledelse

Pressemeddelelse

26.6.2023 14:42:13 CEST | Erhvervshus Hovedstaden

Væksten i CPH Steel A/S er øget med 10 procent hvert år gennem organisk vækst siden etableringen i 2007, og ambitionerne er fortsat høje. Det kræver god ledelse, og igennem årene har direktør Morten Rosenberg fået sparring om netop ledelse af Erhvervshus Hovedstaden.

Siden 2015 er antallet af medarbejdere hos CPH Steel vokset fra 15 til knapt 50 medarbejdere, og stifter og direktør Morten Rosenberg, der selv er uddannet smed, gør en ihærdig indsats for at få flere unge til at uddanne sig inden for de traditionelle erhvervsfag. Virksomheden uddanner selv smede og har lige nu 10 smedelærlinge. Og så har CPH Steen netop opkøbt en anden smedevirksomhed, PMJ.

”Vi har travlt, og vores mål er at omsætte for 50 millioner i år. Næste år kommer vi til at øge væksten med 50 procent, fordi vi er i gang med at sammenlægge CPH Steel med PMJ. Opkøbet vil betyde, at vi kan indtage nye markeder og få nye typer af kunder,” fortæller Morten Rosenberg.

CPH Steel tegner typisk selv opgaverne, hvor rå stål og andre metaller som messing og kobber forvandles til kreative byggeløsninger fx til stålaltaner, ståltrapper og unikke designprodukter som hylder, møbler og gulve til eksempelvis museer, restauranter og butikker. Virksomheden har fokus på finish og samarbejder blandt andet med arkitekter, bygherrer, boligforeninger og entreprenører om at udvikle de helt rigtige og unikke løsninger.

Vækst via moderne ledelse

“Hvis man har evnerne til at gøre det, skal man også gøre det”, er og har altid været Morten Rosenbergs motto. Det motto gælder også Mortens moderne måde at lede virksomheden på. Han har derfor fået sparring af forretningsudvikler Per Striegler fra Erhvervshus Hovedstaden bl.a. om at lære sig selv bedre at kende som leder, ligesom han deltog i lederafklaringsforløbet Vækstrettet kompetenceudvikling og Trends & Ledelse.'
“Hvis man har evnerne til at gøre det, skal man også gøre det”, er og har altid været Morten Rosenbergs motto. Det motto gælder også Mortens moderne måde at lede virksomheden på. Han har derfor fået sparring af forretningsudvikler Per Striegler fra Erhvervshus Hovedstaden bl.a. om at lære sig selv bedre at kende som leder, ligesom han deltog i lederafklaringsforløbet Vækstrettet kompetenceudvikling og Trends & Ledelse.

”Takket være Erhvervshus Hovedstaden har jeg fået redskaber til at styrke min lederstil og kompetenceudvikle ledergruppen og medarbejdere i overensstemmelse med virksomhedens vækststrategi. Jeg fik inspiration til en ny måde at arbejde på. Det var sundt for mig at lære at tænke på og formulere mine drømme for forretningen,” forklarer Morten og tilføjer, at virksomheden også har brugt Erhvervshus Hovedstaden til at søge om EU-midler til at styrke kommunikationen og samarbejdet mellem dem, der arbejder med projektledelse og produktion.

Andre læser også

Bødskov vil undgå containerkirkegårde i havet med skærpede krav Før jul tabte et Mærsk-skib 46 containere i Nordsøen. Nu vil erhvervsminister... Læs mere
Fem milliarder skattekroner er på vej tilbage til boligejere I alt 11,3 milliarder kroner skal retur til boligejere, der har betalt for meget... Læs mere
Finsk selskab vil overtage Topdanmark Det finske forsikringsselskab Sampo har fremlagt et tilbud om at købe alle akti... Læs mere