Pressemeddelelse

tor, 22 jun 2023

Danske Cyroinvest bliver til Longship Invest

Joakim Sandroos, Mikkel Jensen, Anders Moll, Christian Lisby - Longship Invest

Pressemeddelelse

22.6.2023 13:00:00 CEST | Longship Invest ApS

Det er ingen hemmelighed, at køb og salg af kryptovaluta har et volatilt og utrygt ry. Men det vil danske Longship Invest (før Cyroinvest) ændre.

Virksomheden har netop annonceret et navneskifte, med ny identitet, og direktør Joakim Sandroos er ikke i tvivl om fordelene:

“Vi har glædet os utroligt meget til at “søsætte skibet”, efter 6 måneders intenst arbejde. Vores primære fokus med denne ændring har både været at understrege tryghed og sikkerhed, men specielt også at forberede virksomheden på en international skalering i fremtiden.”

Lige nu tilbyder Longship Invest kun virksomheder at investere automatisk i kryptovaluta, og det er der en god forklaring på:

“Vi kommer ikke udenom, at de danske skatteregler er utidssvarende for private - Så selvom vi ønsker at gøre det nemt for alle, vil vi ikke bidrage til at private personer ender med et unfair skattesmæk. Derfor har vi pt. kun fokus på erhverv, hvor skattereglerne er normale.” siger Joakim Sandroos, Ph.D. og direktør i Longship Invest ApS.

Holdet bag virksomheden har sammen en baggrund i partikelfysik og data science, samt i Erhvervsstyrelsens Machine Learning Lab og Finanstilsynets ekspertgruppe om decentral finans.

Hvad betyder ‘automatisk investering i kryptovaluta’?

Det danske startup har udviklet egne algoritmer, som handler i kryptovaluta for investorerne.

Virksomhedens algoritmer investerer pt. kun i de mest velkendte valutaer - Bitcoin og Ethereum - og har ifølge tal fra deres hjemmeside, en volatilitetsrate midt imellem C25 indexet og Bitcoin kursen i 2022.

Den gennemsnitlige investor havde et positivt afkast i 2020 og 2021 på hhv. +35% og +37%, mens 2022 afgav et negativt afkast på -25%. Til sammenligning havde C25 indexet et negativt afkast på -10%, mens Bitcoin kursen faldt med hele -64% i 2022.

Partnerrokade

Virksomheden har også meddelt et skift i partnerkredsen, hvor Joakim Sandroos erstatter tidligere direktør Peter Lenler, mens Christian Lisby tiltræder som ny partner.

“Det har været en omvæltning, men vi er også sikre på at det nye team er helt rigtigt til at tage virksomheden et niveau op - specielt i tilføjelsen af Christian Lisby, som med sin markedsføringsbaggrund har været drivkraft bag det nye brand.” - Anders Møll, stiftende partner.

Andre læser også

Danmark følger med i russisk grænsehændelse i Estland Russiske grænsevagter fjernede torsdag bøjer fra Narva-floden, som markerer gr... Læs mere
Danmarks største forsvarsfirma øger salg og indtjening i konfliktår Terma løfter sløret for strategi med ambitionen om at fordoble omsætningen ov... Læs mere
Raoul Grünthal bliver formand i JP/Politikens Hus Lars Munch stopper som formand i JP/Politikens Hus efter få uger. Han bliver fo... Læs mere
Styrelse sender i maj endelige vurderinger for ejerlejligheder Det bliver første gang i cirka ti år, at landets ejere af cirka 300.000 ejerle... Læs mere
Stine Bosse vil erstatte den danske krone med euroen I en valgtest har Stine Bosse erklæret sig helt enig i at erstatte den danske k... Læs mere