Pressemeddelelse

tor, 02 mar 2023

Europas hurtigst voksende platform for genanvendt elektronik lancerer B2B-løsning i Danmark

Europas hurtigst voksende platform for genanvendt elektronik lancerer B2B-løsning i Danmark

Pressemeddelelse

Europas hurtigst voksende markedsplads for genanvendt elektronik, Refurbed, lancerer en B2B-løsning i Danmark, der kommer danske virksomheder med grønne ambitioner til gode.

Dansk erhvervsliv får nu væsentligt nemmere ved at få plus på miljøkontoen. Det sker i forbindelse med, at Refurbed, Europas hurtigst voksende markedsplads for genanvendt elektronik, går i luften med en B2B-løsning i Danmark.

Den nye løsning giver blandt andet danske virksomheder mulighed for at købe genanvendte bærbare computere, telefoner og tablets til priser, der er op til 40 procent lavere end nye modeller og sparer miljøet for betydelige mængder CO2.

”Med vores nye B2B-tilbud hjælper vi ikke alene danske virksomheder med at spare på bundlinjen, vi bidrager også til, at de lettere når deres miljømål, som stadigt flere arbejder ud fra. Undersøgelser viser fx, at man sparer helt op til 70 procents CO2-udledning, hvis man køber en istandsat smartphone frem for en ny. Så vi er glade for, at vi nu også hjælper erhvervslivet i klimakampen,” siger Emma Jefelt, marketingansvarlig og talsperson for Refurbed i Danmark.

Direkte B2B-partner

I modsætning til Refurbeds eksisterende tilbud til privatkunder, hvor virksomhedens online markedsplads agerer forhandlerled mellem forbrugeren og en tredjepartstekniker, der står for istandsættelsen med sikkerheds- og kvalitetsgaranti, bliver salgsmodellen med den nye erhvervsløsning en anden.

”Som noget nyt bliver vi direkte kontraktpartner for vores erhvervskunder. Det vil sige, at vi varetager hele processen – fra overslag på skræddersyede tilbud til betalingsafviklingen. Virksomheder kan også sælge deres enheder tilbage til os, så de igen kan få nyt liv i den cirkulære økonomi,” siger Emma Jefelt om det nye tilbud.

Derudover får virksomheder mulighed for at vælge, hvor meget de vil spare på de genanvendte enheder med produkttilstande, der går fra A til C*. Rangeringen er udelukkende kosmetisk, så elektronikken fungerer som ny uanset tilstanden.

Emma Jefelt påpeger, at erhvervsløsningen har været efterspurgt, siden den østrigske virksomhed indtog det danske marked for privatkunder i 2022.

Refurbeds nye B2B-tilbud er tilgængeligt nu. Det er betinget af en ordre på mindst 10 enheder.

Andre læser også

Russisk politi anholder over 130 efter Navalnyjs begravelse Der er foretaget anholdelser i 19 byer i Rusland efter oppositionsleders begrave... Læs mere
USA vil kaste nødhjælp ned over Gaza med fly USA arbejder fortsat på en våbenhvile, så der kan køres nødhjælp ind i Gaz... Læs mere
Dansk ambassadør: Enormt sikkerhedsopbud ved Navalnyjs begravelse Der var et enormt sikkerhedsopbud ved Navalnyjs begravelse, siger dansk ambassad... Læs mere
Elon Musk sagsøger OpenAI og Sam Altman Sam Altman stiftede i 2015 OpenAI med blandt andre Elon Musk. OpenAI skulle vær... Læs mere
Christian Falck Wolff vinder Årets Pressefoto med billede fra tyske Lützerath Et billede, hvor betjente bevogter området omkring en kulmine i Lützerath, er ... Læs mere