Pressemeddelelse

man, 27 feb 2023

God intern kommunikation - glade medarbejdere

God intern kommunikation - glade medarbejdere

Pressemeddelelse

27.2.2023 13:25:38 CET | dnp Visiosign

Virksomhedens interne kommunikation er vigtig for at øge arbejdsglæde og trivsel blandt medarbejderne.

Virksomheder har længe haft en tendens til at nedprioritere den interne kommunikation i forhold til den eksterne.

En af de mest alvorlige konsekvenser ved at ikke at prioritere intern kommunikation lige så højt som ekstern kommunikation kan dog ifølge eksperter på området være, at medarbejderne ikke kan genkende det billede, som virksomheden giver af sig selv udadtil.

Medarbejderne kan have svært ved at se sig selv i organisationens værdier og strategiske målsætning, og nogle gange kan medarbejderen være så uenig i virksomhedens eksterne kommunikation, at vedkommende ligefrem siger op.

Omvendt kan god intern kommunikation hjælpe med til at øge engagementet og arbejdsglæden og bevare medarbejderne i virksomheden.

Der findes forskellige former for intern kommunikation. Der er den uformelle kommunikation, som kan være løs idéudvikling ved kaffeautomaten eller i kantinen, og der er den formelle kommunikation, som foregår til møder, på intranet, e-mails og lignende.

Men ikke alle medarbejdere er lige flinke til at tjekke beskederne, og det kan især være besværligt for medarbejdere, som ikke sidder foran en skærm mange timer dagligt.

Derfor kan det være en idé at placere skærme andre steder.

Skærme som effektivt værktøj

Det kan være en velplaceret informationsskærm i kantinen eller et andet velbesøgt sted. På den måde får medarbejderne relevante beskeder ved bare at gå forbi skærmen.

Det bliver let at give aktuel, relevant og målrettet information på tværs af afdelinger, etager og lokationer.

Infoskærme er et effektivt værktøj i organisationens samlede kommunikationsstrategi. I vores løsninger hos dnpVisiosign gør det brugervenlige interface infoskærmen nem at administrere gennem Visiosign Cloud. Skærmbilledet er inddelt i flere felter – i hvert felt kan der skiftes mellem visning af relevant indhold. Indhold kan planlægges og vises på et bestemt tidspunkt og i den ønskede periode.

Visiosign Cloud er også en løsning, som kan bruges til at kommunikere mellem medarbejderne på tværs af organisationen. Det kan eksempelvis være, at der skal planlægges indhold gennem en distribueringskalender.

Det er en optimal løsning for intern kommunikation, som binder de forskellige dele af organisationen sammen. Løsningen tillader tilknytning af ligeså mange skærme, som din organisation måtte have brug for.

Ud over informationsskærme kan også skærmvægge tages i brug. Skærmvægge egner sig især til den lidt større kommunikation. Det kan også være visuel branding af virksomheden, og med en skærmvæg rammer du både medarbejderne og gæster i virksomheden samt samarbejdspartnere. Med en skærmvæg er det let at sikre den rette stemning og det rette miljø, hvor der er behov for det.

Når skærme taler sammen og kommunikerer et tydeligt budskab til medarbejderne på tværs af organisationen, kultiveres og styrkes arbejdsglæden og sammenhængskraften på arbejdspladsen.

Med infoskærme kan din organisation kommunikere klart, tydeligt og effektivt til både medarbejdere og gæster. Det er en demokratisk måde at kommunikere på, hvor ingen udelukkes.

Andre læser også

Hundredvis evakueres efter muligt gasudslip i Säpo-hovedkvarter Politi undersøger mystisk lugt i den svenske efterretningstjenestes hovedkvarte... Læs mere
Navalnyjs mor blev stillet ultimatum om sønnens begravelse Navalnyjs mor kræver at blive behandlet i henhold til loven i forbindelse med b... Læs mere
33 indere sigtes for at mangle arbejdstilladelse på byggeplads Efter aktion på byggeplads i Esbjerg i februar er 33 indiske arbejdere sigtet f... Læs mere
Tysk parlament har stemt for legalisering af hash En delvis legalisering af dyrkning og besiddelse af hash bliver gældende fra 1.... Læs mere
Tv-serie om Harry Potter ventes at få premiere i 2026 Warner Bros. Discovery og Harry Potter-forfatter J.K. Rowling mødtes for nylig ... Læs mere