Pressemeddelelse

tor, 02 feb 2023

Grundlægger lancerer iværksætterpakke

Sparringspartnernes grundlægger, Niels Buchholst stiller sine erfaringer og sit netværk til rådighed for yngre iværksættere og virksomhedsejere. Nu stifter han investeringsselskab, som skal uddele sit

Pressemeddelelse

Danmark har brug for, at flere vælger og får succes med et liv som selvstændig og iværksætter. Det er baggrunden for, at Sparringspartnernes grundlægger og formand, Niels Buchholst, nu etablerer et investeringsselskab, som vil uddele af sit overskud til iværksættere – i kombination med tilknytning af en erfaren sparringspartner.

”Danmark har brug for, at mange flere vælger livet som selvstændige erhvervsdrivende – og får succes med det,” siger Niels Buchholst bl.a. om, hvorfor han har skudt en del af sin formue ind i virksomheden Niels Buchholst Invest A/S og Sparringspartnernes iværksætterpakke.

Niels Buchholst Invest A/S uddeler Sparringspartnernes iværksætterpakker

Niels Buchholst etableret et investeringsselskab, som bærer hans navn og som har til formål at uddele af det årlige afkast til iværksættervirksomheder.

Samtidig får iværksættervirksomhedernes ejere tilknyttet en erfaren sparringspartner fra foreningen Sparringspartnerne. Vel at mærke en sparringspartner, som iværksætteren kan trække på kvit og frit i op til 12 timer.

”Med mindst tre årlige uddelinger à 40.000 kroner til iværksættere samt tilknytning af en sparringspartner håber jeg, at de udvalgte iværksættere får det venlige puf i ryggen som skal til, for at udvikle sunde og levedygtige virksomheder.”

Danmark har kun 217 tusind selvstændige erhvervsdrivende, mens der er over 2 millioner lønmodtagere. Og det er gået den gale vej siden 2008, hvor andelen af selvstændige var 8,4 procent.

I dag er andelen af selvstændige i Danmark kun 7,6 procent, hvilket er det laveste i hele EU, hvor andelen i gennemsnit er 13,1 procent selvstændige.

”Andelen af selvstændige og iværksættere når ikke samme niveau som ved seneste højkonjunktur. Det betyder, at det opsving vi senest har oplevet, er spildt i forhold til at få flere nye iværksættere inden den mulige recession, som vi står overfor,” siger Niels Buchholst.

En erfaren erhvervsmand, som ønsker at præge fremtiden

Niels Buchholst er en erfaren erhvervsmand, som har valgt at bruge sit otium på at præge fremtiden for vækst og iværksættervirksomheder.

”Jeg har selv haft en lang karriere som selvstændig og i flere omgange boet i udlandet. Det ligger mig meget på sinde at være med til at skubbe Danmarks iværksætteri og selvstændige virksomhedsdrift op i den liga, hvor vi normalt hører til på alle andre områder,” siger Niels Buchholst og tilføjer:

”Arbejdet med Sparringspartnerne er hjerteblod for mig, og jeg nyder at kunne hjælpe nye iværksættere og unge vækstvirksomheder med min viden, erfaring og mit internationale netværk inden for flere brancher.”

Fakta om Niels Buchholst Invest A/S

Etableret 1. december 2022

Virksomheden investerer sin egenkapital med henblik på at udlodde afkast en gang om året i kombination med sparringsforløb – Sparringspartnernes iværksætterpakke.

Til investeringsselskabet er tilknyttet finansiel rådgiver Peter Hoffmann, Hoffmanninvestmentcompany.com

Uddeling af 40.000 kr. til hver af tre eller flere iværksættere hvert år i september.

Ansøgningsfrist 1. august

Formand er advokat Henrik Løbger – Advokatfirmaet Jon Palle Buhl

Komitéen for indstilling til Sparringspartnernes Iværksætterpakke:

Formand Niels Buchholst – Sparringspartnerne

Advokat Michael Møller Nielsen – Lund Elmer Sandager

Direktør Susanne Lindø Grønbech – Grønbech PR og kommunikation

Andre læser også

Guld: En tidssvarende investering og smedning af elegance Guld har altid været et symbol på rigdom, magt og skønhed. Fra tidernes morge... Læs mere
Folketinget godkender flere penge til kongehuset efter tronskifte Kongehuset skal udvikle sig, og det vil koste, hvorfor Folketinget ønsker at af... Læs mere
Minister om EM-arrangementer på storskærm: TV 2 har betalt i dyre domme EM starter om to uger, men det bliver uden større arrangementer uden for barer ... Læs mere
Medie: Mærsk og DSV er blandt sidste fire mulige købere af tysk gigant I kommende uger kan budgivere give bindende bud på DB Schenker, lyder det fra D... Læs mere
Venstre-kandidat trækker sig kort før valg efter russerhistorier Med under to uger til valgdagen har Alexandra Sasha trukket sig kandidat. Det sk... Læs mere