Pressemeddelelse

tir, 11 apr 2023

ISS indgår aftale med Netcompany

ISS indgår aftale med Netcompany

Pressemeddelelse

11.4.2023 11:41:03 CEST | ISS Danmark

Servicekoncernen ISS har indgået en stor aftale med IT-konsulenthuset Netcompany, og skal de næste tre år levere serviceoplevelser til Netcompanys medarbejdere i deres nye hovedkontor i hjertet af København. Aftalen med Netcompany har en samlet værdi på et tocifret millionbeløb og løber frem til 2026.

ISS, der er en af verdens førende servicevirksomheder, skal gennem stærke serviceoplevelser skabe en attraktiv og indbydende arbejdsplads for Netcompanys ca. 1500 medarbejdere i deres nye hovedkontor, som ligger ved Christiansbro i Københavns Havn.

Servicekoncernen skal levere en bred vifte af services, herunder kantine, reception, og intern service, som skal understøtte It-virksomhedens vision om at skabe rammerne for en attraktiv og bæredygtig arbejdsplads.

Den nye aftale indebærer, at den danske C25-virksomhed frem til 2026 skal levere services til Netcompany, der leverer IT-serviceløsninger til private og offentlige virksomheder.

”Vi glæder os meget over, at Netcompany har valgt ISS til at løfte opgaven med at indrette, udvikle og skabe stærke serviceoplevelser for deres medarbejdere i deres nye hovedkontor i København. Vi fortsætter vores kommercielle momentum fra sidste år, hvor vi havde en historisk høj fastholdelse af kunder- og en høj win-rate i vores salg, med at udvide vores kundeportefølje med en strategisk vigtig kunde her i 2023,” siger Thomas Vilsbøll, kommerciel direktør i den danske del af ISS og fortsætter:

”Vi er stolte af at være partnere med en af landets mest succesfulde IT-konsulenthuse, og vi ved, hvor vigtigt det er for Netcompany at kunne tiltrække og fastholde talent, og derfor er vi også meget optaget af at skabe en fantastisk arbejdsplads for Netcompany. Aftalen understreger vores position som markedsleder inden for integreret Facility Management løsninger, og er et synligt bevis på, at ISS er en attraktiv samarbejdspartner for virksomheder, der selv er de mest ambitiøse i markedet. Vi ser meget frem til at samarbejde med Netcompany over de kommende år.”

Med den nye aftale introducerer ISS også et nyt mad-koncept i kantinen hos Netcompany som skal tage madoplevelserne til det næste niveau.

”Vi introducerer vores amerikanske food-koncept, Guggenheimer, i Netcompanys kantine. Det gør vi for at skabe madoplevelser i verdensklasse, og forhåbentlig kan vi også være med til at inspirere vores gæster ud over den daglige frokost,” siger Thomas Vilsbøll.

Der kommer til at være 25 medarbejdere fra ISS, der dagligt leverer serviceoplevelser til Netcompanys ca. 24.000 kvm store hovedkontor og de mere end 1.600 medarbejdere, som kommer til at have deres daglige gang i det nye kontor.

ISS har indenfor det seneste år også udvidet og forlænget aftaler med Rambøll, Grundfos og Danish Crown.

Andre læser også

Danmark følger med i russisk grænsehændelse i Estland Russiske grænsevagter fjernede torsdag bøjer fra Narva-floden, som markerer gr... Læs mere
Danmarks største forsvarsfirma øger salg og indtjening i konfliktår Terma løfter sløret for strategi med ambitionen om at fordoble omsætningen ov... Læs mere
Raoul Grünthal bliver formand i JP/Politikens Hus Lars Munch stopper som formand i JP/Politikens Hus efter få uger. Han bliver fo... Læs mere
Styrelse sender i maj endelige vurderinger for ejerlejligheder Det bliver første gang i cirka ti år, at landets ejere af cirka 300.000 ejerle... Læs mere
Stine Bosse vil erstatte den danske krone med euroen I en valgtest har Stine Bosse erklæret sig helt enig i at erstatte den danske k... Læs mere