Pressemeddelelse

tor, 11 maj 2023

Kids-world vinder ny e-handelspris

Kids-world tog prisen som årets e-handler i børn og familie-kategorien foran Jollyroom og BabySam.

Pressemeddelelse

11.5.2023 08:57:29 CEST | Kids-world

Kids-world er endnu engang hædret for sin stærke kundeservice og shoppingoplevelser af forbrugerne. Webshoppen vandt onsdag aften prisen som årets e-handler indenfor børn og familie ved uddeling af prisen Årets E-handler.

Kundeservice i topklasse har endnu engang skaffet Kids-world en fornem hæder. Webshoppen, der forhandler børnetøj, legetøj og en lang række andre produkter til børn, løb med prisen som den bedste e-handler i børn og familie-kategorien, da PriceRunner uddelte priserne ved Årets E-handler 2023 onsdag aften.

Her tog Kids-world prisen som årets e-handler i børn og familie-kategorien foran Jollyroom og BabySam.

- Det betyder utrolig meget for os, når det er vores kunder, der uopfordret fra vores side, har stemt på os. Det viser os, at vi gør det rigtige for vores kunder - og er et kæmpe skulderklap til hele teamet, fortæller ejer af Kids-world, Annette Nielsen og fortsætter:

- Det betyder meget for os, når det er vores kunder, der har stemt på os. Det viser os, at vi gør det rigtige for vores kunder - og det er det, der betyder mest for os.

Kundeservice i topklasse

Da vinderen skulle findes, var der især et punkt, hvor Kids-world var i en klasse for sig - nemlig deres kundeservice.

- Igennem PriceRunners 23 år har vi set en enorm udvikling af spændende initiativer for at give danskerne den bedste købsoplevelse online. Det gælder også på børne- og familieområdet, hvor Kids-world har fået en fremtrædende plads, siger kommunikationsansvarlig hos PriceRunner, Katrine Barslev, og fortsætter:

- Det stærke team bag Kids-world har skabt en attraktiv onlinebutik med hjælpsom og kompetent hjælp til kunderne. De har fået et større fokus på bæredygtige produkter, så bevidste forældre kan finde de rette produkter, som belaster miljøet mindst muligt. Det er en mulig, ny niche for Kids-world, og vi glæder os til at følge med.

Hitter hos forbrugerne

Det er ikke første gang, at forbrugerne hædrer Kids-world for deres stærke kundeservice og shoppingoplevelse.

I 2018 modtog virksomheden E-handelsprisen fra Dansk Erhverv som brugernes favorit. Samme år modtog Kids-world også Børn i byen-prisen som årets forretning. Nu kan den store internationale webshop så tilføje en ny anerkendelse til listen over skulderklap fra forbrugerne.

- Vi forsøger løbende at optimere shoppingoplevelsen og give vores kunder endnu mere, så at vi med prisen som Årets E-handler hos PriceRunner på ny får den anerkendelse, at vores kunder synes, at vi er den bedste, betyder utroligt meget for os, siger Annette Nielsen.

Fakta om Årets E-handler

  • 2023 var femte år, hvor PriceRunner uddelte Årets E-handler-prisen.
  • I kåringen har PriceRunner indsamlet stemmer fra kunderne hos de nominerede.
  • Finalisterne i børn og familie-kategorien 2023 var Kids-world, BabySam og Jollyroom.

Andre læser også

Den japanske yen er på laveste niveau i 33 år En svag japansk økonomi betyder, at den japanske yen har mistet en tredjedel af... Læs mere
Nedskrivninger på dansk brevforretning giver minus i PostNord PostNord opnåede et driftsresultat på minus 463 millioner svenske kroner i and... Læs mere
Aktiesparekontoen er mere populær end nogensinde Rekordmange har i år oprettet en aktiesparekonto. Det samlede antal er på vej ... Læs mere
Netflix trækker otte millioner nye kunder ind i butikken Kvartalsregnskab fortæller, at Netflix nu har i alt 277,7 millioner abonnenter.... Læs mere
Rockwool opjusterer forventninger efter godt kvartal Rockwool oplever vækst og godt salg på flere markeder, herunder i Nordamerika ... Læs mere