Pressemeddelelse

ons, 07 jun 2023

OK ansætter ny marketingdirektør

Marianne Skaaning Ebbesen er forretningsudviklings- og marketingdirekt¿r her: Jysk Fynske Medier. Foto: Jacob Schultz

Pressemeddelelse

6.6.2023 14:24:24 CEST | OK

Marianne Skaanning Ebbesen bliver ny marketingdirektør i energiselskabet OK. Hun kommer fra en stilling i mediekoncernen JFM og tiltræder sin nye stilling i OK den 19. juni.

OK a.m.b.a. har fundet sin nye marketingdirektør i form af 43-årige Marianne Skaaning Ebbesen, der senest har været ansvarlig for forretningsudvikling, kommunikation og marketing i JFM. Hun har desuden stor erfaring fra energibranchen, hvor hun blandt andet var med til at skabe Norlys-brandet.

CCO Michael Lamberth glæder sig over ansættelsen af Marianne Skaaning Ebbesen og takker samtidig den afgående marketingdirektør Ole Kjeldgaard, som har valgt at gå på pension, for en fornem indsats i OK igennem mange år.

”Marianne Skaanning Ebbesen har en lang karriere inden for marketing, kommunikation og ledelse bag sig, og så har hun ovenikøbet et godt kendskab til energibranchen, hvor hun har haft ansvar for at bygge brandfundament, marketingstrategier og sikre en digital og datadrevet retning. Det er noget, vi har brug for at udvikle videre på i en tid, hvor OK er under transformation, og hvor målet er at gøre OK’s grønne løsninger attraktive og tilgængelige for kunderne,” siger Michael Lamberth.

”Der skal samtidig lyde en stor tak til Ole Kjeldgaard, der igennem de sidste 26 år har bygget marketingfunktionen op til det, den er i dag, hvor OK jo har et virkelig godt omdømme,” tilføjer han.

Et OK i forandring

OK har i de senere år opnået en betydelig vækst på stort set alle forretningsområder og er gået ind på nye områder som varmepumpemarkedet, markedet for e-mobilitet og investerer generelt massivt i elmarkedet.

Denne udvikling er heller ikke gået den kommende marketingdirektør næse forbi, og hun betegner jobbet i OK som det perfekte match for hende.

”Nye markeder og nye strategier betyder også en ny marketing-indsats i OK, og det er noget, jeg har stor erfaring i. Samtidig deler jeg værdier med OK, og jeg kender energibranchen og den sympatiske ejerform, OK har. Jeg glæder mig helt vildt til at tage den her opgave på mig, og jeg ser samtidig frem til at skulle forvalte Oles (Kjeldgaard, red.) arv,” siger Marianne Skaanning Ebbesen.

Marianne Skaanning Ebbesen er uddannet i medievidenskab og har beskæftiget sig med medier, marketing og branding både på bureau, i det offentlige, i energi-/tele-branchen og senest i en mediekoncern.

Om Marianne Skaanning Ebbesen

OK’s kommende marketingdirektør er uddannet i medievidenskab på Aarhus Universitet i 2008. Hun har tidligere arbejdet som citychef i Tønder Kommune, projektleder på bureau, kommunikationschef i SE og i Norlys, CMO i Norlys og senest i mediekoncernen JFM med ansvar for forretningsudvikling, kommunikation og marketing.  Privat bor Marianne Skaanning Ebbesen i Ribe og har tre børn på 12, 14 og 18 år.

Marianne Skaanning Ebbesen tiltræder sin stilling i OK mandag 19. juni.

Andre læser også

Høns og gæs må igen sættes fri efter risiko for fugleinfluenza Fødevarestyrelsen ophæver krav om, at gæs, høns, ænder og kalkuner skal væ... Læs mere
15-årig anholdt efter knivstikkeri i kirke i Sydney Mandag aften lokal tid blev fire personer stukket med kniv i en kirke i Sydney i... Læs mere
Der er to kandidater til formandsposten i Nye Borgerlige Hvis medlemmerne i Nye Borgerlige tirsdag aften stemmer for, at partiet fortsæt... Læs mere
Forskere i USA: Verden oplever igen koralblegning Verdenshavene oplever koralblegning, hvilket betyder, at temperaturerne er stige... Læs mere
Orkestermusikere undgår lockout med ny overenskomstaftale Efter lange forhandlinger er der landet en aftale om arbejdsvilkår for fire af ... Læs mere