Pressemeddelelse

ons, 07 jun 2023

Stor tiltro til de kommende år: Horsens-virksomheden Multicheck mander op i både Danmark og Sverige

Thorbjørn Schütt (tv), Lars Kramer (mf) og Stefan Hagman (th)

Pressemeddelelse

7.6.2023 08:05:00 CEST | Multicheck A/S

2023 tegner lovende for inspektions-, veje- og mærkningsspecialisten Multicheck, som alene i første kvartal solgte flere maskiner end i hele 2022. Nu investerer virksomheden kraftigt i både den danske og svenske organisation og gør klar til at flytte i nyt domicil.

Efter et besværligt 2022 med højt omkostningsniveau og lav aktivitet på især salgsfronten blæser der anderledes positive vinde om Horsens-virksomheden Multicheck i 2023.

”Vi har allerede i første kvartal af 2023 solgt flere maskiner, end vi gjorde i hele 2022. Så vi forventer, at 2022 var en enlig svale, og at vi allerede i år finder tilbage til et mere normalt aktivitetsniveau,” siger Lars Kramer, stifter af og administrerende direktør i Multicheck A/S.

Nye nøglemedarbejdere og nyt domicil

Han stiftede Multicheck i 2000, og siden da er virksomheden blevet en markedsførende leverandør af primært røntgenudstyr, metaldetektorer, checkvejere og mærkningsudstyr til blandt andet fødevare- og pharmaindustrien. Aktuelt beskæftiger Multicheck i alt cirka 40 medarbejdere, heraf godt 23 i Danmark.

For at geare organisationen til de kommende år har Multicheck per 1. juni ansat tre nye medarbejdere til den danske organisation, herunder en ny salgschef. Disse ansættelser kommer oven i tilgangen af tre nye teknikere i løbet af 2022. Samtidig har man ansat en ny landedirektør i Sverige, hvor der ligeledes forventes øget aktivitet i de kommende år.

Derudover investerer Multicheck også i nye lokaler. Senest i begyndelsen af 2024 flytter man således ind i nye lokaler i Business Park Bygholm i det vestlige Horsens, hvor Multicheck opfører et helt nyt domicil på 2.200 m2.

Styrker ledelseslaget

Multichecks nye salgschef hedder Thorbjørn Schütt. Han har en mangeårig baggrund hos blandt andet Scanvaegt Systems og har senest været Sales Manager for Nordic Food Solutions hos Gea Group.

I forbindelse med ansættelsen af Thorbjørn Schütt forfremmes Multichecks hidtidige salgschef, Dina Jensen, samtidig til administrationschef.

Også i Multicheck AB er der nyt på personalefronten, idet Stefan Hagman er blevet ny landechef for Sverige. Her kommer han til at stå i spidsen for en ambitiøs strategi om at tage markant flere markedsandele på det svenske marked. Både ved at udvide produktprogrammet og ved at investere yderligere i den svenske organisation.

”Med ansættelserne af Thorbjørn og Stefan samt forfremmelsen af Dina styrker vi ledelseslaget i organisationen, så vi ledelsesmæssigt, kommercielt og organisatorisk står bedre rustet end nogensinde. Thorbjørn og Stefan kommer med en masse brancheerfaring og et stort engagement, og Dina skal være med til at skabe de bedst mulige rammer for, at vores medarbejdere fortsat trives og udvikler sig,” siger Lars Kramer.

Forventer yderligere vækst

Multichecks netop offentliggjorte regnskab for 2022 viser en bruttofortjeneste på 16,89 mio. kr. mod 22,52 mio. kr. i 2021. Tilsvarende endte årets resultat efter skat på et overskud på 3,18 mio. kr. mod 7,16 mio. kr. i 2021.

”Vi er til syvende og sidst tilfredse med at lande et lille overskud i et svært år for hele branchen. Vi er stadig en sund forretning med fokus på likviditet og udvikling, og det er også derfor, vi foretager de her investering i både organisationen og de fysiske rammer, så vi kan være klar til at imødekomme den vækst, vi forventer i de kommende år,” siger Lars Kramer.

Andre læser også

Den japanske yen er på laveste niveau i 33 år En svag japansk økonomi betyder, at den japanske yen har mistet en tredjedel af... Læs mere
Nedskrivninger på dansk brevforretning giver minus i PostNord PostNord opnåede et driftsresultat på minus 463 millioner svenske kroner i and... Læs mere
Aktiesparekontoen er mere populær end nogensinde Rekordmange har i år oprettet en aktiesparekonto. Det samlede antal er på vej ... Læs mere
Netflix trækker otte millioner nye kunder ind i butikken Kvartalsregnskab fortæller, at Netflix nu har i alt 277,7 millioner abonnenter.... Læs mere
Rockwool opjusterer forventninger efter godt kvartal Rockwool oplever vækst og godt salg på flere markeder, herunder i Nordamerika ... Læs mere