Pressemeddelelse

ons, 07 jun 2023

Virksomhed fra Nørre Aaby vinder flot DI pris

Til venstre Daniel Duus, ejer af Compacttilt – til højre bestyrelsesmedlem i DI Trekantområdet, direktør Alex Ludvigsen, Ammeraal Beltech A/S

Pressemeddelelse

7.6.2023 08:31:18 CEST | DI Trekantområdet

Virksomheden Compacttilt Nr. Aaby er blevet valgt som Årets Læreplads af DI Trekantområdet. Prisen som Årets Læreplads blev overrakt den 31. maj 2023 på DI Trekantområdets Erhvervstræf.

- I DI Trekantområdet vil vi gerne give et skulderklap til en virksomhed, der gør en ekstra indsats over for sine lærlinge. Vi har brug for at unge mennesker i højere grad vælger at tage en erhvervsuddannelse. Derfor vil vi gerne sætte fokus på, at virksomhederne selv kan være med til at gøre sig attraktive overfor de unge. Og her synes vi, at Compacttilt er et rigtigt godt eksempel på en virksomhed som virkeligt gør en ekstra indsats, siger formand for DI Trekantområdet, Pia Jakobsgaard-Iversen, markedsdirektør i Rambøll.

Compacttilt får prisen som Årets Læreplads, fordi virksomheden har en række forskellige initiativer for deres lærlinge.

- På Compacttilt bliver lærlingene ikke bare behandlet som lærlinge. De indtræder i en uddannelsesstilling som en kollega på lige fod med øvrige kolleger. Og deres stemme vægtes ens med det øvrige team.

- Uddannelsesstillingen formes og udvikles ud fra lærlingens kompetencer og ønsker til faglige områder. Det betyder, at vi i høj grad bestræber os på, at inddrage lærlinge i hvilket forløb de ønsker sig i deres uddannelse. Det tror vi på skaber de bedste lærepladser, hvor vi som læreplads får engagerede kolleger. Det betyder at vi har forskellige typer af lærlinge – i et godt mix af ung og voksenlærlinge, siger Daniel Duus, ejer af Compacttilt.

Compacttilt er en SMV produktionsvirksomhed der med patenteret teknologi; udvikler, producerer og sælger avancerede tilt og tilt-rotator udstyr til gravemaskiner.

Årets Læreplads er en pris som DI Trekantområdet uddeler til en virksomhed, som har gjort en ekstra indsats overfor sine lærlinge.

Det er DI’s medlemsvirksomheder, der indstiller kandidater til prisen. Derefter vælger bestyrelsen for DI Trekantområdet virksomheden, der skal modtage prisen.

Andre læser også

Frederiksen satser på snarlig aflivning af rygter om EU-job Mette Frederiksen (S) mødes mandag med EU-regeringschefer. Hun håber på hurti... Læs mere
Bødskov vil undgå containerkirkegårde i havet med skærpede krav Før jul tabte et Mærsk-skib 46 containere i Nordsøen. Nu vil erhvervsminister... Læs mere
Fem milliarder skattekroner er på vej tilbage til boligejere I alt 11,3 milliarder kroner skal retur til boligejere, der har betalt for meget... Læs mere