Sådan gør du din virksomhed synlig online
Sådan gør du din virksomhed synlig online

Dette indhold er sponsoreret.

Velkommen til den digitale tidsalder, hvor de fleste mennesker bruger mange timer online hver dag. De sidste halvtreds år er der sket en voldsom udvikling inden for teknologi. Det har blandt andet betydet, at de metoder, som man brugte for halvtreds år siden til at promovere en virksomhed, ikke virker på samme måde i dag. Hvis man vil have folk til at kende til virksomheden, er det ikke længere nok at markedsføre den i traditionelle medier såsom avisen eller radioen. Man bliver nødt til at bruge online markedsføring. Det kan være svært at vide, hvor man skal begynde, når man skal markedsføre sin virksomhed online, så læs med for at blive klogere.

Vær til stede på SoMe platforme

Man kan næsten ikke finde nogen, der ikke har hverken Instagram, Facebook, TikTok eller andre sociale medier. De sidste tyve år er de blevet kæmpestore, og det betyder også, at hvis man vil markedsføre sin virksomhed, så kan man ikke komme udenom de sociale medier. Der er et par ting, der er vigtige at huske på, når man laver markedsføring på de sociale medier.

For det første, så er det vigtigt at sikre sig, at ens content når ud til den rigtige målgruppe. Det er nemlig vigtigt, at det er den rigtige gruppe, der ser ens content, for at det skal have virkning. For det andet, så er det vigtigt at huske på, hvor store de sociale medier er, og hvor mange forskellige slags, der er. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige medie, der passer til ens virksomhed. Ellers risikerer man, at det virker unaturligt og forceret. 

Professionel hjælp

Det kan være rigtigt svært at vide, hvor man skal starte, hvis man aldrig har prøvet at skulle markedsføre en virksomhed online. Heldigvis er der virksomheder, der specialiserer sig i at hjælpe med at markedsføre andre virksomheder online. De kan også hjælpe med at rådgive omkring, hvordan du bedst markedsfører din virksomhed på nettet. Der er nemlig forskellige metoder, som man kan bruge.

For nogle virksomheder vil SoMe ikke være den bedste løsning, og i stedet kan det være smartere at benytte sig af SEO til at markedsføre virksomheden. Det afhænger af hvilken gruppe mennesker, som du gerne vil ud til og nå med din markedsføring. De virksomheder, der specialiserer i online markedsføring vil kunne hjælpe med at rådgive, hvordan du bedst når den gruppe, som du gerne vil have dit content ud til. 


Læs andre artikler her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kan måske også lide
Køb og sælg nemt entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner

Køb og sælg nemt entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner

Som selvstændig er en af de helt store udgifter indkøb af diverse maskiner. Det kan være entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner i form af eksempelvis traktorer og gaffeltrucks. Maskiner som fra ny ved en forhandler koster store summer, og som måske også kan være svære at komme af med igen. For skal du sælge en brugt maskine, vil forhandleren ofte ikke give dig den bedste pris, da de selv ønsker at tjene på den. Men kan dette ikke gøres smartere? Kan vi ikke både købe vores entreprenør- og landbrugsmaskiner mere fordelagtigt? Her er svaret jo. For med den nye platform Ent-Mac er dette nu blevet mange gange lettere. Vi forklarer her hvordan.
Sådan skriver du en god jobansøgning

Sådan skriver du en god jobansøgning

En jobansøgning gør ofte hele forskellen mellem, om ansøgningen bliver lagt i…
Det skal du bruge en LEI-kode til

Det skal du bruge en LEI-kode til

Du ved måske, at CVR-nummer er et lovkrav for virksomheder i Danmark, men vidste du også, at det samme gælder en LEI-kode? Det har de fleste danske virksomheder nemlig også pligt på at oprette, for at kunne handle med værdipapirer. Læs med her, og få et indblik i hvad en LEI-kode helt præcist er, og hvordan du opretter den. 
Ny salgsdirektør hos Logitrans A/S

Ny salgsdirektør hos Logitrans A/S

1. februar 2022 tiltræder Michael Behrens som salgsdirektør hos Logitrans A/S i Ribe. Michael får det overordnede ansvar for salg, marketing og kundeservice hos Logitrans. Udover salgsafdeling i Danmark og Kina har Logitrans også salgskontor i Tyskland og USA. Michael bliver således salgsansvarlig for hele koncernen og bliver også en del af den daglige ledergruppe.