Køb og sælg nemt entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner
Køb og sælg nemt entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner

Dette indhold er sponsoreret

Som selvstændig er en af de helt store udgifter indkøb af diverse maskiner. Det kan være entreprenørmaskiner eller landbrugsmaskiner i form af eksempelvis traktorer og gaffeltrucks. Maskiner som fra ny ved en forhandler koster store summer, og som måske også kan være svære at komme af med igen. For skal du sælge en brugt maskine, vil forhandleren ofte ikke give dig den bedste pris, da de selv ønsker at tjene på den. Men kan dette ikke gøres smartere? Kan vi ikke både købe vores entreprenør- og landbrugsmaskiner mere fordelagtigt? Her er svaret jo. For med den nye platform Ent-Mac er dette nu blevet mange gange lettere. Vi forklarer her hvordan.

Hvad er Ent-Mac?

Ent-Mac er en platform, hvor sælgere og købere af eksempelvis traktorer og gaffeltruck, men også mange andre entreprenørmaskiner, kan mødes. På en måde fungerer det lidt som mange andre moderne hjemmesider, hvis primære formål er at matche folk sammen. Vi kender det også fra AirBnB eller danske Den Blå Avis. Jeg har et produkt jeg ikke bruger mere, det vil jeg gerne sælge, og du har et behov som skal dækkes, men du ønsker at gøre en god handel. Gennem Ent-Mac kan I så mødes, og I kan sammen gøre en sikker handel. Ent-Mac faciliterer en platform, hvor køber og sælger nemt kan kommunikere, og kan lave en sikker betaling for landbrugsmaskinerne.

Fordelene for sælger

Skal du sælge en traktor i dag, så vil du som oftest kontakte en forhandler. Forhandleren vil give dig et tilbud, men det tilbud er måske ikke så højt, som traktoren reelt er værd. Dette skyldes, at forhandleren skal kunne sælge traktoren videre med fortjeneste. Hvorfor ikke fjerne dette fordyrende mellemled? Hverken køber eller sælger vinder på det. Gennem Ent-Mac er er du din egen forhandler. Du opretter en annonce for dine maskiner, og Ent-Mac står for at få den frem til kunden.

Er du en af disse maskinhandlere kan Ent-Mac også være en god platform at benytte. Her kan du nemlig få vist annoncer for dine maskiner til en bred vifte af potentielle købere.

Fordelene for køber

Det er lidt de samme fordele som ved sælger. Også her er der penge at spare, da det fordyrende mellemled i en forhandler er væk. Du kan derfor få kvalitet til en pris, som du ikke tidligere har haft mulighed for.

Ligeledes er det en nem måde at få et overblik over, hvilke maskiner, der er til salg i øjeblikket. Ent-Mac er meget brugervenlig, hvilket i den grad gør det enkelt at søge efter lige præcis den entreprenørmaskine, traktor eller lignende, som du er på udkig efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kan måske også lide
Sådan skriver du en god jobansøgning

Sådan skriver du en god jobansøgning

En jobansøgning gør ofte hele forskellen mellem, om ansøgningen bliver lagt i…
Det skal du bruge en LEI-kode til

Det skal du bruge en LEI-kode til

Du ved måske, at CVR-nummer er et lovkrav for virksomheder i Danmark, men vidste du også, at det samme gælder en LEI-kode? Det har de fleste danske virksomheder nemlig også pligt på at oprette, for at kunne handle med værdipapirer. Læs med her, og få et indblik i hvad en LEI-kode helt præcist er, og hvordan du opretter den. 
Sådan gør du din virksomhed synlig online

Sådan gør du din virksomhed synlig online

Velkommen til den digitale tidsalder, hvor de fleste mennesker bruger mange timer online hver dag. De sidste halvtreds år er der sket en voldsom udvikling inden for teknologi.
Ny salgsdirektør hos Logitrans A/S

Ny salgsdirektør hos Logitrans A/S

1. februar 2022 tiltræder Michael Behrens som salgsdirektør hos Logitrans A/S i Ribe. Michael får det overordnede ansvar for salg, marketing og kundeservice hos Logitrans. Udover salgsafdeling i Danmark og Kina har Logitrans også salgskontor i Tyskland og USA. Michael bliver således salgsansvarlig for hele koncernen og bliver også en del af den daglige ledergruppe.