Annonce

Annonce

Annonce

Schneider Electric får ny CFO

Merethe Skogli - Credit Magnus Møller
Merethe Skogli - Credit Magnus Møller

Merethe Skogli, 51 år, er tiltrådt som CFO for Schneider Electric Danmark, der er global specialist i energieffektivisering og elektrificering. Fremover skal hun stå i spidsen for at lede og udvikle virksomhedens danske finansielle aktiviteter. Merethe Skogli har været i Schneider Electric siden april 2019, hvor hun frem til marts i år var Finance Director for transformation og projekter i Norden og de baltiske lande.

Annonce

Som led i den nye rolle er Merethe Skogli også indtrådt i Schneider Electrics danske topledelse.

”Jeg er utrolig glad for at træde ind i Schneider Electrics danske topledelse. Det er fantastisk at være en del af en virksomhed, hvis vision er at bidrage til at accelerere den grønne omstilling, bruge energien smartere og minimere CO2-udslip. Det er et purpose, jeg virkelig kan se mig selv i. Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med mine kolleger og bidrage til at styrke vores finansielle aktiviteter yderligere,” siger Merethe Skogli, CFO, Schneider Electric.

Inden sin ansættelse i Schneider Electric i 2019 arbejdede Merethe Skogli 19 år i Sony Electronics i forskellige nordiske og europæiske lederstillinger inden for økonomi. Hun har ligeledes en baggrund fra McKinsey & Company. Merethe Skogli er norsk og har boet i Danmark siden 2000.

Om Schneider Electric

Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Vores formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af klodens energi og ressourcer, så vi kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On. Vores mission er at være din digitale partner for bæredygtighed og effektivitet. Vi driver den digitale transformation og muliggør de fuldt integrerede digitale ledelsesværktøjer og administrationsløsninger til bygninger, datacentre, infrastruktur, private hjem og industrivirksomheder. Dette gør vi muligt ved at integrere vores førende proces- og energiteknologier, ”end-point to cloud” IoT-produkter, styringsenheder, software og services. Vi er den mest lokale af de globale virksomheder. Vi er fortalere for standarder og økosystem af partnerskaber, der er åbne og, som også brænder for vores værdier: Meningsfuldt, inkluderende og styrkende.

Annonce

Annonce

Annonce

})