Annonce

Annonce

Annonce

Semco Maritime og Lemvigh-Müller forlænger samarbejdet

Lemvigh-Müller og Semco Maritime forlænger og udvider samarbejdet. Senior Sales Director Pernille Wichmann og Director, Head of Supply Richard Bowen skrev aftalen under på vindenergimessen den sidste uge i april.
Lemvigh-Müller og Semco Maritime forlænger og udvider samarbejdet. Senior Sales Director Pernille Wichmann og Director, Head of Supply Richard Bowen skrev aftalen under på vindenergimessen den sidste uge i april.

Pressemeddelelse

10.5.2023 08:00:00 CEST | Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller skal de næste tre år være med til at understøtte den accelererende vækst hos Semco Maritime, der løser opgaver i den globale energisektor.

Annonce

Der er vind i vækstsejlene hos ingeniør- og entreprenørvirksomheden Semco Maritime A/S, som bl.a. står for at installere og idriftsætte de nye platforme i Tyra gasfeltet, og som leverer substations til havvindmølleparker rundt om i hele verden. Virksomheden, der i 2022 løftede omsætningen med 38 pct. til 3,4 mia. kr., forventer en omsætning på 6 mia. kr. i 2027.

Skrev under på vindmesse

Det har tilsvarende givet travlhed hos Semco Maritimes mangeårige samhandelspartner Lemvigh-Müller, og der er skabt så stærke resultater, at samarbejdet nu bliver yderligere forlænget og udbygget. Semco Maritime og Lemvigh-Müller har indgået en ny treårig samhandelskontrakt. Den blev meget passende underskrevet af parterne på Wind Europe 2023, vindenergibranchens store messe, som løb af stablen sidst i april.

Lemvigh-Müller leverer bl.a. tekniske komponenter, værktøj og stål til Semco Maritimes mange offshore-projekter i og udenfor Danmark. Samtidig er samarbejdet de senere år blevet styrket med et fælles fokus på bæredygtighed samt services indenfor indkøbsoptimering, både i form af konsolidering, digitalisering og smarte lagerløsninger.

Fokus på bæredygtighed vægter højt

“Lemvigh-Müller har længe været leverandør og samarbejdspartner for Semco Maritime og har senest støttet vores offshore substation-projekter med vigtige ydelser som on site- lager og forsyning samt akutte sourcing-opgaver. Deres brede udvalg af produkter fra førende producenter, solid teknisk support, omfattende lagerdækning og fokus på bæredygtighed i logistikløsningerne gør Lemvigh-Müller til vores foretrukne partner”, siger Richard G. Bowen, Director, Head of Supply Chain, Semco Maritime.  

Pernille Wichmann, der er Senior Sales Director med ansvar for Industri hos Lemvigh-Müller, glæder sig over, at samarbejdet er blevet forlænget. Hun fortæller, at der i den kommende kontraktperiode fortsat skal være fokus på bæredygtighed og understøttelse af Semco Maritimes ESG-rapportering og siger:

”Semco Maritime spiller en central rolle i den grønne omstilling offshore, og det er vi stolte af, at vi også fremover skal være med til at understøtte – bl.a. i form af produkter, leveringskoncepter og ESG-data. Vi har skabt stærke resultater sammen, og nu tager vi det til nye højder”.

State of the art-lagerløsning på Lindø

Hun fortæller, at Lemvigh-Müller i forhold til Semco Maritime bl.a. har flyttet grænserne for størrelsen af og serviceniveauet på leverandørstyrede lagerløsninger. Fra et døgnbemandet on site-leverandørstyret lager på det tidligere værftsområde Lindø sørger Lemvigh-Müller for, at 200 medarbejdere fra Semco Maritime har direkte adgang til alt, hvad der skal bruges af værnemidler, værktøj og el-artikler til at bygge de enorme substations, inden de blive fragtet ud på verdenshavene.

”Det er en state of the art-lagerløsning, som vi har skræddersyet til Semco Maritimes behov, og som gør, at de kan fokusere på deres kerneopgave”, siger Pernille Wichmann.

Annonce

Annonce

Annonce

})