Annonce

Annonce

Annonce

Sparekassen Kronjylland med ny områdedirektør på hjemmebanen

Sparekassen Kronjylland med ny områdedirektør på hjemmebanen
Sparekassen Kronjylland med ny områdedirektør på hjemmebanen

Pressemeddelelse

10.8.2023 11:28:31 CEST | Sparekassen Kronjylland

Jesper Meldgaard Lanng glæder sig til atter at arbejde i sin hjemby Randers.

Det er en rigtig Randers-dreng, der netop har sat sig i stolen som ny områdedirektør for Sparekassen Kronjyllands afdelinger i Randers City, Randers Nordre, Vorup, Assentoft, Hadsten samt Randers Erhverv, Landbrugsafdelingen, Medarbejderbanken og Sparekassens digitale afdeling KRON. Jesper Meldgaard Lanng kalder det da også at vende hjem, selv om han ikke tidligere har arbejdet i Sparekassen Kronjylland.

– Når man som jeg har boet hele sit liv i Randers, har Sparekassen altid været der som en naturlig del af byen. Og jeg har altid godt kunnet lide Sparekassens værdier. Derfor glæder jeg mig også til både at blive en del af Sparekassen og atter arbejde i min hjemby, fortæller Jesper Meldgaard Lanng, der også indtræder i Forretningskomiteen, der er Sparekassens øverste daglige ledelse.

Han kommer senest fra en stilling som afdelingsdirektør for Kredit Erhverv i Spar Nord. Før det var han knap 24 år i Nykredit, hvoraf en stor del af årene var i Randers, indtil han blev en del af regionsledelsen i Aarhus. Han kommer således med både stort lokalkendskab, faglig ballast og ledelseserfaring.

Privat bor han som nævnt i Randers og har altid gjort det. Han er gift med Karina, og sammen har de to drenge på henholdsvis 10 og 12 år. Fritiden bliver derfor også i høj grad brugt sammen med familien, men han finder også tid til være fodboldtræner i Hornbæk Sportsforening, ligesom padel, løb og fodbold er yndede fritidsaktiviteter.

Annonce

Annonce

Annonce

})