Annonce

Annonce

Annonce

Spisebordet har sin plads i hjemmet og på jobbet

Spisebordet har sin plads i hjemmet og på jobbet
Spisebordet har sin plads i hjemmet og på jobbet

Denne artikel er sponsoreret.

Husets hjerterum bliver ofte omtalt om det rum, hvor I som familie spiser sammen. Det er måske der, I samler jer efter en lang og travl dag. Lad os sige, du er iværksætter og bruger meget tid på arbejdet. Så er det måske der, I finder tiden til at snakke dagen igennem.

Et spisebord kan samle familien. Det kan også samle et kollegialt fællesskab enten i arbejdstiden eller i pauserne. Derfor er det værd at overveje, hvad bordets funktion skal være. Skal det stå i familiens hjerterum, eller skal det stå på en arbejdsplads?

Bordet der passer til hjemmet og arbejdspladsen

I dag kan man få spiseborde i mange varianter. Det betyder, at det er muligt at udvælge et spisebord i den model, I ønsker. I kan vælge noget specifikt materiale, og I kan vælge størrelse ud fra, hvor mange som skal sidde ved bordet.

Måske I som familie har brug for et mindre bord end det bord, der skal stå i spisestuen på arbejdspladsen. Førhen var det måske mest almindeligt at sidde ved et firkantet bord. I dag findes der mange forskellige varianter, såsom runde spisebord.

Et bord kan siges at have en symbolsk betydning. Det kan eksempelvis være i forhold til hjerterummet, da det nok er der, I samler jer som familie, når maden skal serveres. Det kan også være der, hvor du og dine kolleager holder pause eller møde, når I arbejder.

Bordets mange funktioner

Hvad end spisebordet vælges til familien eller arbejdspladsen, kan det siges at være funktionelt i mange henseender. I hjemmet bruges spisebordet måske udelukkende til at sidde og spise dagens måltider ved. På arbejdspladsen kan det være, at bordet bruges til at holde møder eller lave andre arbejdsopgaver ved. Essensen er, at et bord kan vælges ud fra, hvad det skal bruges til.

Annonce

Annonce

Annonce

})