Sponsoreret

ons, 12 okt 2022

Derfor er det vigtigt at investere i din søvn

Derfor er det vigtigt at investere i din søvn

Denne artikel er sponsoreret.

Har du følt dig træt, når du står op om morgenen? Måske det har været svært at få hverdagen til at hænge ordentligt sammen på det seneste. Det er aldrig rart at have en følelse af, at man let bliver irritabel og har kort lunte. Det er altid meget rarere at have følelsen af, at man har overskud og plads i sit skema til at lave de ting, man godt kan lide.

Har du nogensinde overvejet, om det kunne være din søvn, der ikke er optimal? Måske du vågner op og føler dig træt og øm i kroppen. Din seng betyder rigtig meget for din søvn, og selvom du måske ikke har overvejet det før nu, kan det være, det er på tide at investere i en ny, så du kan få sovet ordentligt igennem helt uden gener. Det kan virkelig betale sig på den lange bane. Her er idéer til, hvor du kan finde en ny seng.

Bliv enige om en seng

Hvis I er to, der deler seng, er det naturligvis vigtigt, at den passer jer begge to. Heldigvis behøver det ikke at betyde, at I skal have præcist de samme præferencer for, hvordan komfort føles, for det er stort set umuligt at opnå. Når I kigger på seng, kan det derfor godt betale sig, at I også sørger for at investere i forskellige madrasser, så I har jeres foretrukne type i jeres respektive side sengen. Det gør, at der er meget større chance for, at I kommer til at sove godt.

Selve sengen er naturligvis også noget, I skal blive enige om. Nordisk minimalisme fylder i rigtig mange hjem, og her er vi i Danmark heldige, at vi er så tæt på vores nabolande, der har enorme skove, der bidrager med træ til alverdens sengestel, I har muligheden for at vælge mellem.

Indret det skønneste soveværelse

Hvilke behov har I i jeres soveværelse? Skal der bare være plads til en seng og et par skabe, eller har I planer om, at der måske på et tidspunkt også helst skal kunne stå en juniorseng eller en vugge samt en kommode? Det er alt sammen noget, I må arbejde på at få fundet ud af. Plantegninger og skitser kan hjælpe jer godt på vej og blandt andet give pejling om, hvor bred sengen skal være.

Nogle soveværelser har stort set kun plads til, at I kan vælge en seng på 120 eller 140 centimeters bredde, men har I et større soveværelse, kan I måske godt få plads til en på 180 – det er skønt at vide, at I har god plads, og tit giver det også bedre søvnkomfort og -mønstre. Det er værd at tage med!

Kan du lide at læse om aftenen?

Kender du godt det med, at man gerne vil læse en bog, når man går i seng, men det er helt umuligt at finde en god position at sidde i? Hvis du ikke har en sengegavl og blot sidder op ad væggen, når du læser, føler du måske, at du skubber sengen fremad, og langsomt forsvinder den gode position, du sidder i.

Her kan en elevationsseng være guld værd. Det giver dig muligheden for at køre hovedenden op, så du kommer til at sidde helt oprejst. Med en lille natlampe tændt kan du hurtigt bruge lang tid på at sidde med en bog, for pludselig kommer komforten helt automatisk. Hvis du omvendt godt kan lide at have fødderne eleveret, kan rigtig mange elevationssenge også klare at elevere fodenden, så du kan få det lige som det passer dig.

Andre læser også

Den japanske yen er på laveste niveau i 33 år En svag japansk økonomi betyder, at den japanske yen har mistet en tredjedel af... Læs mere
Nedskrivninger på dansk brevforretning giver minus i PostNord PostNord opnåede et driftsresultat på minus 463 millioner svenske kroner i and... Læs mere
Aktiesparekontoen er mere populær end nogensinde Rekordmange har i år oprettet en aktiesparekonto. Det samlede antal er på vej ... Læs mere
Netflix trækker otte millioner nye kunder ind i butikken Kvartalsregnskab fortæller, at Netflix nu har i alt 277,7 millioner abonnenter.... Læs mere
Rockwool opjusterer forventninger efter godt kvartal Rockwool oplever vækst og godt salg på flere markeder, herunder i Nordamerika ... Læs mere