Sponsoreret

tor, 23 nov 2023

Få miljøvenlig emballage til dine forsendelser

Få miljøvenlig emballage til dine forsendelser

Annonce fra mcemballage.dk
Sponsoreret indlæg.

Der er skruet op for tempoet i udviklingen af mere miljøvenlige emballageløsninger, og det åbner døren for nye optimeringsmuligheder. Vi bliver samtidig mere dygtige til at udnytte materialeegenskaber og designe emballager, så de nemmere kan genanvendes eller recirkuleres.

Derudover har en forbedret affaldssortering forstærket mulighederne og effektiviteten af genanvendelsen af mange materialer. Det er udfordrende at forudsige udviklingen i de kommende år, men det er tydeligt, at vi er gået fra en tid med masser af lovgivning, både på EU-niveau og nationalt, der fastsætter mål og retningslinjer for bæredygtig udvikling, til nu at skulle omsætte dette til handling.

Miljøvenlige løsninger til din virksomhed

Hos MC emballage kan du opdage bæredygtige løsninger for dine forsendelser og dermed reducere dit CO2-udslip. Vi tilbyder emballage, der garanterer optimal beskyttelse af dine produkter, mens det også tager hensyn til miljøet så meget som muligt.

Vi er engagerede i at bidrage til en grønnere emballageindustri. Med vores dybdegående kendskab til branchen, forstår vi nødvendigheden af at handle, og vi stræber efter at hjælpe virksomheder med at gøre deres forsyningskæder mere miljøvenlige. Det er vores mål at gøre bæredygtig emballage tilgængelig for alle virksomhedsejere, og vi arbejder på at tilbyde emballage i følgende kategorier:

  • Reduceret materialeforbrug
  • Genanvendelige produkter
  • Papir i stedet for plast

Materialereduktion handler om at skabe produkter, hvor der er anvendt færre ressourcer i fremstillingsprocessen. Det kan også referere til produkter, som gør det muligt for dig at minimere dit eget ressourceforbrug, når du bruger dem.

Genbrugsvarer er enten fremstillet med en høj procentdel af genanvendte materialer, eller de er designet, så de er lettere at genbruge og sortere som affald. Dette kan for eksempel være tilfældet med biologisk nedbrydelige papirfyldningsløsninger.

Det sidste punkt handler om varer, der normalt ville være lavet af plast, men hvor vi kan tilbyde alternativer som papir eller biobaseret plast. Selv om plast kan være et effektivt materiale til visse typer emballage, kan det af hensyn til miljøet være fordelagtigt at udfase det i nogle situationer.

Er du og din virksomhed også opsatte på at fremme en grøn politik? Så er vores budskab helt tydeligt; det er tid til at tage fat. Som leverandør af emballage står vi også parat til at yde vores del i denne grønne transformation. Find dit miljøvenlig emballage hos MC emballage her.

Andre læser også

Den japanske yen er på laveste niveau i 33 år En svag japansk økonomi betyder, at den japanske yen har mistet en tredjedel af... Læs mere
Nedskrivninger på dansk brevforretning giver minus i PostNord PostNord opnåede et driftsresultat på minus 463 millioner svenske kroner i and... Læs mere
Aktiesparekontoen er mere populær end nogensinde Rekordmange har i år oprettet en aktiesparekonto. Det samlede antal er på vej ... Læs mere
Netflix trækker otte millioner nye kunder ind i butikken Kvartalsregnskab fortæller, at Netflix nu har i alt 277,7 millioner abonnenter.... Læs mere
Rockwool opjusterer forventninger efter godt kvartal Rockwool oplever vækst og godt salg på flere markeder, herunder i Nordamerika ... Læs mere