Sponsoreret

fre, 20 okt 2023

Giv din virksomhed ekstra opmærksomhed med take away-emballage med logo

Giv din virksomhed ekstra opmærksomhed med take away-emballage med logo

Denne artikel er sponsoreret.

Har du en virksomhed, der bruger take away-emballage? Så bør du kigge med her, for du har nemlig her en gylden mulighed for at gøre ekstra reklame for din virksomhed med engangsemballage som isbægre med logo fra Limepack.

Derfor er engangsemballage med tryk effektiv branding

Branding for din virksomhed er vigtigt, og hvis du eksempelvis serverer is to go, så kan isbægre med logo give din virksomhed ekstra opmærksomhed.

Du kan selv forestille dig en varm sommerdag, hvor du ser andre komme gående med isbægre. Måske får du lyst til is, og hvis isbægret er med logo, så er du allerede opmærksom på dén virksomhed, du skal lede efter. 

Isbægre med logo fra Limepack er en mulighed, som du bør overveje for at give din virksomhed reklame på gaden.

Limepack tilbyder alt i take away-emballage og isbægre med logo

Limepack specialiserer sig i take away-emballage med logo. Du kan få den engangsemballage, din virksomhed står og mangler med et unikt og personligt print. 

De leverer som sagt isbægre med logo, men også meget andet. Har du en café eller restaurant, så går du sikkert igennem utallige to go-kopper på bare én dag. Papkrus med logo kan være en god løsning til de varme og kolde drikkevarer.

Limepack’s mest populære produkter er papkrus med logo, isbægre med logo, sandwichpapir med logo og papirsposer med logo. Men de har også mange flere produkter inden for engangsemballage, som kan sikre effektiv branding for din virksomhed. 

Hvis du mangler take away-emballage med logo, er Limepack stedet at søge hen.

Limepack leverer engangsemballage med tryk til hele verden

Limepack er en dansk virksomhed med kunder fra flere steder i verden. Alle Limepack’s grundlæggere er fra Jylland, men deres produkter når ud i alle verdenshjørner. Og Limepack er til stede dér, hvor de leverer deres produkter med tryk.

Har du set isbægre med logo i et andet land end Danmark? Så kan det derfor sagtens være, at det kommer fra Limepack. Deres isbægre med logo og andet engangsemballage med tryk er en del af brandingen hos mange virksomheder verden over.

Køb take away-emballage med tryk hos Limepack

Limepack leverer emballage med dét tryk, du ønsker på. Køb dine isbægre med logo hos Limepack, og start brandingen af din virksomhed allerede i dag.

God branding er vigtigt, og med Limepack’s produkter skaber du opmærksomhed omkring din virksomhed på en simpel og effektiv måde.

Andre læser også

Orkestermusikere undgår lockout med ny overenskomstaftale Efter lange forhandlinger er der landet en aftale om arbejdsvilkår for fire af ... Læs mere
Frankrig øger sikkerhed ved synagoger og jødiske skoler Frankrigs indenrigsminister vil øge sikkerhed ved jødiske skoler og synagoger ... Læs mere
Dieselafgiften hæves med en halv krone per liter fra 2025 Omkring fem milliarder udmøntes fra det grønne råderum til indsatser på klim... Læs mere
Ni personer anholdt for storstilet fupnummer om cannabisinvestering Ofre i sag om omfattende investeringsbedrageri står tilbage med et samlet tab p... Læs mere
Israels krigskabinet mødes igen for at enes om reaktion på angreb Ifølge kilde fra regeringen skal Israels krigskabinet igen mandag tale om reakt... Læs mere